23.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTPowerUp! Cluj: Investiții de până la 150.000 de euro pentru start-up-uri din...

PowerUp! Cluj: Investiții de până la 150.000 de euro pentru start-up-uri din domeniul tehnologiilor ecologice

Competiția PowerUp! pentru start-up-urile din sectorul energie, mobilitate, tehnologii ecologice, smog, smart city și securitate cibernetică oferă, la cea de-a patra ediție, antreprenorilor începători posibilitatea de a-și finanța proiectele cu până la 150.000 de euro și suport extins în direcția dezvoltării și protejării produselor, team-building-uri, acces către clienți internaționali și resurse financiare externe.

Programul se adresează în principal start-up-urilor din domeniul energiei, tehnologiilor ecologice, smog, smart city și securitate cibernetică, dar mai mult decât atât, se adresează oamenilor care au energia de a schimba lumea.

”InnoEnergy este un lider care determina accelerarea în industria tehnologiilor ecologice, curate, succesul fiind rezultatul faptului că, în afară finanțării, noi oferim  expertiza și contactele proprii. Administrăm cel mai dezvoltat ecosistem din lume din domeniul inovației, alcătuit din peste 320 de membri.  Acesta include companii energetice importante din Europa, centre academice și de cercetare, orașe și regiuni. Actionarii noștri sunt companii precum Schneider Electric, EDF, AGH, RAFAKO sau Tauron”, a spus Jakub Miller, organizatorul competiției PowerUp! și CEO InnoEnergy,

”Accesarea unei comunități de start-up-uri este un pas esențial în atingerea scopului principal al strategiei ca până în anul 2030 să ajungem prima alegere a clienților. Considerăm că parteneriatul cu Inno Energy ne va ajută să devenim o parte vitală din ecosistemul european de inovații și ne bucurăm să lucrăm împreună pe proiecte viitoare”, a spus Zsolt Winkler, Director Open Innovation Hub al MOL Group (partenerul ediției de anul trecut a competiției PowerUp).

Organizatorii spun că mobilitatea, securitatea cibernetică și soluțiile pentru stocarea energiei sunt printre cele mai căutate la nivelul pieței de energie.  În această categorie sunt incluse tehnologii care contribuie la reducerea emisiilor de substanțe nocive în atmosfera și cele care combat smog-ul.

Prin intermediul acestei competiții, InnoEnergy își propune să devină un real susținător pentru start-up-uri, misiunea lor fiind aceea de a ajută la îmbunătățirea  calității mediului înconjurător prin identificarea celor mai fezabile și inovative idei de dezvoltare în direcția energie, mobilitate, tehnologii ecologice, smog, smartcity și securitate cibernetică.  Un exemplu relevant în această direcție este  HeatVentors, un start-up din Ungaria, câștigătorul ediției anterioare  a competiției Power Up! care a prezentat o metodă inovatoare de stocare a energiei termice, cu 90% mai puțin spațiu și cu o economie de energie între 20 și 40%.

Marea finală a competiției PowerUp! by InnoEnergy din 2018 va avea loc în 19 iunie la Praga, cu peste zece finale anterioare desfășurate la nivel de țară, de tip BootCamps. Aceste workshopuri la care participa cei mai buni consultanți europeni în domeniul afacerilor oferă oportunitatea de a verifică modelele proprii de afaceri și de a perfecționa abilitățile de prezentare ale participanților.

Cum te înscrii în program?

Pentru a participa în cadrul acestei competiții este necesar să dețineți un prototip de produs, și un startup, precum și să completați formularul disponibil pe pagina competiției, www.powerup.innoenergy.com , până la data de 15 aprilie 2018.Mai multe detalii despre competiție vor fi discutate la  evenimentul de informare PowerUp! care va avea loc la Cluj-Hub în data de 27 martie 2018, de la ora 18:00.  Participarea este deschisă pentru startup-uri și antreprenori din Romania.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments