Termeni si conditii

Site-ul www.produsinardeal.ro este proprietatea societatii Produsinardeal SRL, cu sediul social in localitatea Rodna, nr. 701, judetul Bistrita-Nasaud, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului, cu Nr. Jo6/397/2017 si CUI: 37445563, care poate fi contactată la numărul de telefon 0745-293.069 sau la adresa de e-mail office@produsinardeal.ro.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor oferite de societatea Produsinardeal SRL se înţelege că aţi citit şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Serviciile şi informaţiile de pe site-ul www.produsinardeal.ro  sunt livrate gratuit tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul. Orice material încărcat pe site de un utilizator, în orice format, va fi supus procesului de moderare înainte de a fi afişat.

Conţinutul www.produsinardeal.ro  este proprietatea societatii Produsinardeal SRL  şi nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul expres al Proprietarului. Conţinutul publicat pe site-ul produsinardeal  se supune legislaţiei drepturilor de autor.

Produsinardeal SRL îşi rezervă dreptul de a restricţiona utilizarea serviciilor de către utilizatorii site-ului dacă informaţiile sunt folosite în scop comercial.

Produsinardeal SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul livrat utilizatorilor de către site-uri neafiliate care ar putea redirecţiona utilizatorii pe site-ul www.produsinardeal.ro. Articolele produsinardeal pot conţine link-uri către alte site-uri considerate relevante în context sau pot include documentaţie în diverse formate, disponibile pentru descărcare.

Produsinardeal SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru acurateţea informaţiilor conţinute de site-urile spre care este direcţionat utilizatorul şi nici nu îşi asumă drepturile de autor pentru informaţiile din fişierele ataşate articolelor.

În cazul în care sesizaţi pe site-ul www.produsinardeal.ro texte sau fişiere care încalcă legea drepturilor de autor sau pe care le consideraţi indecente sau ilegale, puteţi contacta redacţia la adresa de mail office@produsinardeal.ro sau prin intermediul formularului de contact.

Produsinardeal SRL se angajează să soluţioneze, favorabil sau nefavorabil, toate cererile de acest tip.

Produsinardeal SRL se angajează să nu trimită utilizatorilor site-ului www.produsinardeal.ro niciun fel de mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil şi fără echivoc al utilizatorilor.

Politica de comentarii

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe site-ul www.produsinardeal.ro nu poate fi făcută fără înregistrare prealabilă. Toate comentariile sunt moderate. Produsinardeal SRL îşi rezervă dreptul de a nu publica niciun fel de conţinut încărcat de utilizatori, inclusiv comentarii, dacă acesta încalcă echivoc sau neechivoc condiţiile utilizării acestui site. Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam, care conţin link-uri către site-uri postate în scop comercial. De asemenea nu vor fi publicate comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.
Produsinardeal SRL îşi rezervă dreptul de adăuga sau modifica regulile de utilizare a acestui site, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor www.produsinardeal.ro.