25.7 C
Cluj-Napoca
marți, iulie 16, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIBCR lansează o nouă ofertă la ipotecare, cu dobândă fixă de 4,99%,...

BCR lansează o nouă ofertă la ipotecare, cu dobândă fixă de 4,99%, pe 3 ani

BCR lansează o nouă ofertă de credit ipotecare cu dobândă fixă în primii trei ani, de la 4,99%, ulterior trecând la variabilă, IRCC + 2,3%, care poate fi accestă 100% online, din aplicaţia George, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

Oferta se adresează clienţilor care îşi doresc să acceseze un credit ipotecar, nou sau refinanţare. Oferta BCR de dobândă fixă în primii 3 ani de 4,99% este valabilă în perioada 10 iunie-31 august 2024 pentru cererile noi de credit. Ca exemplu, pentru o sumă împrumutată de 350.000 lei pe o perioadă de 300 de luni, cu dobândă fixă pe 3 ani de 4,99%, ulterior variabilă de 8,20% pe an (2,3% +IRCC), comisioane de 500 de lei analiză şi 0 lei administrate, având un cost de evaluare de 470 de lei cu TVA pentru apartament, perceput de evaluator, cu un cost cu asigurarea de viaţă, dacă aceasta este achiziţionată prin BCR de 0,026%, calculată lunar la soldul creditului, rata în primii trei ani ar fi de 2.135 lei, ulterior 2.765 lei. Valoarea totală plătibilă ajunge la 800.134 lei, cu o dobândă annuală efectivă (DAE) de 7,78%.

Pentru a beneficia de ofertă de 4,99% dobândă fixă în primii 3 ani, clienţii trebuie să aleagă un imobil construit după anul 2000, cu certificate energetic A sau B emis după 16 februarie 2023, ceea ce îi va face eligibili pentru produsul Casa Mea Natura. De asemenea, trebuie să vireze deja sau să opteze pentru virarea salariului la BCR.

În cazul în care clienţii nu îndeplinesc criteriile pentru Casa Mea Natura, aceştia pot opta pentru produsul standard ipotecar Casa Mea, cu o dobândă fixă de la 5,59% în primii 3 ani, ulterior IRCC + 2,9%. În primul an clienţii, prin această ofertă, beneficiază din partea BCR şi de plata primei de asigurare imobil aferentă poliţei facultative, încheiate pe o perioadă de 5 ani, prin intermediul băncii.

”Oferta BCR, de credit ipotecar cu dobândă fixă pe trei ani de la 4,99%, este accesibilă direct din aplicaţia George, unde clienţii se pot bucura de un flux 100% online, simplu şi rapid. Mai mult decât atât, de la momentul la care optează pentru credit, clienţii sunt ghidaţi pas cu pas în procesul de achiziţie a locuinţei. Primesc asistenţă şi detalii complete despre documentele necesare, dar şi recomandări pentru obţinerea acestora. În plus, au acces rapid la informaţiile necesare pentru a lua o decizie corectă, bazată pe calculul în timp real al sumei maxime pe care o pot obţine. Finanţările pentru locuinţă sunt disponibile exclusiv în condiţiile achiziţionării unei asigurări de viaţă, în linie cu angajamentul nostru pentru educaţie financiară şi protecţie pe întreaga perioadă a creditului ipotecar”, a transmis Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments