33.7 C
Cluj-Napoca
marți, iulie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALEbm-papst a deschis un hub R&D în Oradea. Aici vor fi dezvoltate...

Ebm-papst a deschis un hub R&D în Oradea. Aici vor fi dezvoltate ventilatoare inteligente care vor putea fi controlate din cloud, utilizând cele mai noi tehnologii

Inginerii talentați și pasionați de tehnologie pot face performanță de la ei de acasă alături de specialiștii grupului german de firme ebm-papst, lider mondial în producția de ventilatoare.

Cu un angajament neclintit pentru calitate și inovație, ebm-papst își propune să revoluționeze tehnologia de ventilație. În Oradea, se vor dezvolta produse inteligente cu consum redus de energie și durată de viață extinsă, controlate inteligent.

Echipa R&D din Oradea va colabora direct cu inginerii din Germania în cadrul unor proiecte globale de inovare. În acest context, ebm-papst caută ingineri hardware și software talentați și pasionați de tehnologie, dornici să se dezvolte profesional. Compania oferă programe de training, pachete de beneficii și un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.

Adrian David, managerul departamentului R&D din România

Căutăm ingineri software și hardware pentru echipa din Oradea, pentru dezvoltarea controlului motoarelor electrice, cât și ingineri din domeniile mecanic și electric pentru dezvoltarea motorului. Practic, vom integra noi opțiuni de conectivitate a PCB-urilor și vom optimiza eficiența motoarelor cât și a controlului acestora.”

Pentru început echipa R&D își va desfășura activitatea în Parcul Științific și Tehnologic din Oradea, urmând ca în 2026 departamentul să fie mutat în noua clădire a companiei, a cărei construcție a început deja în Parcul Industrial II, unde va fi amenajat un laborator modern cu tehnologii de vârf din domeniu.

Așadar, inginerii nu mai trebuie să plece din țară pentru a găsi locuri de muncă bine plătite. Cei interesați de pozițiile de inginer hardware și software sunt invitați să trimită CV-ul la adresa de email info@ro.ebmpapst.com.

Ebm-papst are planuri mari pentru viitor. În acest an compania a mai deschis în Oradea alte două hub-uri: un hub IT și un hub de marketing.

Delia Ungur, Director General ebm papst România

Suntem într-un moment important pentru compania noastră. Ne extindem capacitățile de producție și introducem activități noi. Vom oferi astfel noi oportunități atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru profesioniștii cu experiență care își doresc o carieră în Oradea. Odată cu creșterea prezenței noastre în oraș vom continua să ne extindem colaborarea cu Universitățile din Oradea, Cluj și Timișoara.

Ebm-papst este lider mondial în producția de ventilatoare și motoare, stabilindu-și standarde înalte încă din 1963, când a fost fondată.

Grupul german este prezent în România din anul 2018, având în prezent peste 400 de angajați și o cifră de afaceri de peste 60 de milioane de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments