10.8 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIATP Group - Parteneriat în progres: soluții avansate pentru industria construcțiilor din...

ATP Group – Parteneriat în progres: soluții avansate pentru industria construcțiilor din Bihor

ATP Group anunță noi livrări de camioane ATP Trucks și introducerea utilajelor electrice Hefton pe șantiere în județul Bihor. Aceste noi realizări nu doar răspund cererii crescute pentru soluții moderne în transport și construcții, dar demonstrează și angajamentul ATP Group de a deveni un real partener în dezvoltarea industriei construcțiilor din România.

„Patru autobasculante Truston 8×4 430 CP echipate cu benele 20 mc Stamer și un încărcător frontal electric Hefton se livrează din Baia Mare către partenerul nostru din Bihor, consolidându-ne prezența în regiunea de vest a țării. Interesul crescut pentru produsele din portofoliul nostru nu poate decât să ne bucure și să ne determine să devenim tot mai buni pe segmentul producție și vânzare camioane. Așa cum am mai spus-o, lucrăm intens pentru a ne consolida obiectivul de a deveni un partener cu impact în dezvoltarea industriei construcțiilor din țară.” a precizat Lucian Varga, directorul național de vânzări ATP Trucks.

Este important să mai menționăm că prin centrul autorizat de vânzare și service ATP Motors Oradea –  Calea Borșului nr. 34B,  clienții din zona de vest au oportunitatea de a accesa suport tehnic direct.

În următoarea perioadă, ATP Trucks pregătește o serie de noutăți pe linia de producție și se concentrează pe dezvoltarea unei game variate de produse inovatoare.

„Am învățat foarte multe în acești 5 ani de când a debutat proiectul ATP Trucks și suntem siguri că în curând vă vom surprinde plăcut cu noutățile pe care le vom lansa pe piață. Ne străduim să menținem ritmul cu evoluțiile tehnologice și să venim cu soluții avansate și adaptate, care să îmbunătățească eficiența și sustenabilitatea în domeniul transportului și al construcțiilor.” mai menționează Dl. Lucian Varga.

Despre ATP Group

Din 1995 în business, ATP Group se poziționează azi ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Liniile sale de business integrează: ATP Trucks – producție și vânzare de autovehicule de transport rutier și persoane, ATP Motors – centru autorizat de vânzare și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Suzuki, MG, ATP Trucks, Ford Trucks, Man, Hefton, ATP Exodus – producție de suprastructuri Stamer.

www.atp-group.ro

contact: Alexandra Moldovan / ATP Group / alexandra.moldovan@atp-exodus.com /0731818097

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments