12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIMOL România a lansat aplicația MOL Move, care oferă reduceri pentru carburanți,...

MOL România a lansat aplicația MOL Move, care oferă reduceri pentru carburanți, produsele Fresh Corner și pentru serviciile de spălătorie auto

MOL România a lansat aplicația MOL Move, care le oferă clienților săi un program de loialitate complet digital, premiat la nivel internațional, care oferă reduceri garantate, inclusiv la carburant. MOL Move reprezintă o componentă esențială a proiectelor de inovare digitală ale MOL, fiind conceput pentru a le oferi clienților reduceri și promoții personalizate, adaptate nevoilor lor specifice. Numărul mare de utilizatori înregistrați în toate cele șase țări în care a fost lansată aplicația demonstrează capacitatea acesteia de fidelizare și de a îmbunătăți semnificativ experiența clienților.

Programul MOL Move a câștigat multiple premii la nivel internațional, inclusiv la International Loyalty Awards în 2023 și Loyalty 360 în 2022. De asemenea, programul este activ în mai multe țări, precum: Polonia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Croația și Ungaria. De săptămâna trecută, programul este activ și în Serbia.

”Mai mult de patru milioane de clienți din șase țări folosesc și apreciază aplicația MOL Move. Programul vine cu un beneficiu unic și oferă reduceri garantate și recurente la o gamă largă de produse și servicii, inclusiv la carburanți. Acesta va antrena utilizatorii într-un mod interactiv, oferindu-le surprize pe tot parcursul călătoriei lor cu MOL. Lansarea aplicației reprezintă o etapă nouă în strategia noastră de fidelizare, la nivelul întregului Grup MOL. Noul program a fost foarte bine primit în țările în care a fost implementat și sunt convins că și clienții din România îl vor aprecia, deoarece le va oferi beneficii imediate la fiecare tranzacție în stațiile MOL”, a declarat Gábor Mozga, CEO MOL România.

Orice client poate să se înscrie în noul program instalând aplicația mobilă MOL Move, disponibilă atât pentru dispozitive Android, cât și iOS, sau prin intermediul molmove.ro. La înscriere, după activarea voucherului de bun venit, clienții primesc o cafea Fresh Corner din partea casei, la alegerea lor din cele peste 20 de selecții, pe care o pot servi într-una dintre cele 218 de stații de servicii MOL. În plus, la fiecare tranzacție efectuată în stațiile MOL, clienții acumulează puncte care îi ajută să avanseze între cele patru niveluri ale programului, începând de la nivelul Green și ajungând până la nivelul VIP.

Punctele vor fi acordate diferit în funcție de categoria fiecărui produs, atât pentru clienții B2C, cât și pentru utilizatorii cardurilor de carburant MOL Group Cards. Pentru fiecare litru de carburant EVO, clienții vor primi 1 punct, iar pentru carburanții EVO Plus vor fi răsplătiți cu 3 puncte. În zona restaurantului, pentru achiziția produselor Fresh Corner, clienții vor acumula 3 puncte pentru fiecare leu cheltuit, la fel ca și în cazul serviciilor de spălătorie auto. În magazin, fiecare leu se va traduce într-un punct.

Mai mult, toți clienții care se înregistrează în perioada 13.03 – 14.04.2024 vor primi un cupon de carburant în valoare de 30 bani/L valabil pentru oricare dintre carburanții comercializați de MOL, pe care îl pot folosi pentru o alimentare la alegere. Clienții care au participat la programul de loialitate anterior și s-au înscris cu ajutorul cardului Multibonus vor primi automat 500 de puncte în noua aplicație MOL Move.

”Apreciem foarte mult fidelitatea clienților care au participat la programul nostru de loialitate MultiBonus și suntem încântați să le oferim un avantaj pentru a accesa mai rapid beneficii superioare printr-un bonus de 500 de puncte în noul program MOL Move. Le urăm bun venit și clienților noștri cu carduri MOL Group Cards și îi invităm să se alăture noului nostru program de loialitate MOL Move, oferindu-le de acum înainte  posibilitatea de a acumula puncte. Astfel, toți șoferii vor putea avea acces la reducerile din program atunci când călătoresc, alimentează sau fac cumpărături în interes personal, în stațiile MOL România”, a adăugat Gábor Mozga, CEO al MOL România.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 29 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 238 de stații de servicii la nivel național, două depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd și un terminal GPL la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de 258 de angajați proprii. În 2005, MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, urmat, în 2024, de lansarea platformei MOL MOVE care oferă o experiență digitalizată de ultimă generație și beneficii exclusive.

Compania a investit în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru posesorii de vehicule electrice, instalând puncte în 41 dintre stații, care în prezent pot deservi simultan 96 de vehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților din care face parte și investește în programe de responsabilitate socială adresate educației, sportului, sănătății și mediului. Primul proiect de responsabilitate socială dezvoltat de MOL Romania pe plan local este programul Spații Verzi, care sărbătorește în 2024 cea de-a 18-a ediție.

Datorită acestei inițiative, peste 250.000 de beneficiari au fost implicați în activități dezvoltate cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă cum se pot implica, în plan personal, în protejarea naturii. Cea mai tânără inițiativă de responsabilitate socială a fost lansată în 2023, prin platforma de educație rutieră „Tu conduci! Familia are prioritate”, dezvoltată cu scopul de a atrage atenția asupra riscurilor din trafic și de a promova un comportament responsabil.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments