12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de servicii de dezvoltare software la comandă WE AS WEB a...

Furnizorul de servicii de dezvoltare software la comandă WE AS WEB a ajuns la afaceri de 25 mil. euro

Compania locală WE AS WEB, specializată în furniza­rea de servicii de dezvoltare software la comandă, ţinteşte să ajungă la finalul acestui an la un business de 30 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de 2023, şi la o echipă de peste 600 de angajaţi la nivel interna­ţional, în condiţiile în care încă de anul trecut a început extinderea serviciilor ofe­rite, iar acum plănuieşte intrarea pe noi pieţe, potrivit Ziarului Financiar.

În 2023, WE AS WEB s-a extins cu birouri în Austria, SUA, Marea Britanie, Germania şi Olanda, iar pentru anul în curs are în plan să continue expansiunea pe piaţa americană, dar să intre şi pe alte pieţe europene – Elveţia, dar şi de pe alte continente – Australia şi Noua Zeelandă. În total, compania are 530 de angajaţi în prezent în sediile din România, Republica Moldova şi Albania.

”În prezent, avem aproximativ 530 de co­legi. Dintre aceştia, circa 400 sunt locali­zaţi în România, distribuiţi în oraşe precum Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara. Avem, de asemenea, peste 100 de colegi în Republica Moldova şi aproximativ 30 în Albania. Este o realizare semnificativă pentru noi să vedem că sun­tem capabili să atragem şi să păstrăm un nu­măr atât de mare de profesionişti talen­taţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Având în vedere extinderea şi diversificarea servicii­lor noastre, urmărim să aducem în echipă profesionişti dedicaţi, care să contribuie la obiectivele noastre de creştere. Ne-am propus să ajungem la 600 de colegi până la sfârşitul anului 2024. Recrutarea noastră se va concentra pe identificarea şi atragerea specialiştilor cu experienţă, având în vedere ritmul rapid al evoluţiei tehnologice şi cerinţele pieţei”, a declarat Gabriel Zahan, CEO al WE AS WEB, citat de ZF.

Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro, de 2,5 ori mai mare faţă de nivelul înre­gistrat în 2022, şi cu un profit de aproxi­mativ 4 milioane de euro, dublu comparativ cu anul precedent. „Printre principalii fac­tori care au contribuit la această creştere a fost răspunsul nostru rapid la nevoile pieţei şi la cerinţele clienţilor. WE AS WEB a fost înfiinţată în 2017 ca o companie de produs, iar din 2021 acti­vi­tatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât şi servicii de dezvoltare software.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments