18.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 20, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURILibra Internet Bank oferă prin ediţia din acest an a programului FamilyStart...

Libra Internet Bank oferă prin ediţia din acest an a programului FamilyStart credite de până la 150.000 de lei

Libra Internet Bank oferă credite de până la 150.000 de lei prin programul FamilyStart, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani, la care statul acoperă 75% din dobândă, iar procesul de aplicare este 100% online. La ediţia din 2023 a programului FamilyStart, banca a aprobat credite în valoare de aproximativ 159 de milioane de lei.

Banii pot fi folosiţi pentru avansul pentru achiziţia unei locuinţe, rambursarea anticipată parţială sau integrală a unui credit ipotecar, achiziţia unui autoturism cu mai puţin de 5 ani vechime, organizarea nunţii, instalarea de panouri fotovoltaice, tratamente medicale sau stomatologice şi alte destinaţii.

Statul acoperă 75% din dobândă, pe toată durata creditelor FamilyStart, restul de 25% din dobândă este achitată de către beneficiarul creditului. De exemplu, dobânda ce ar reveni unei persoane care a accesat un credit FamilyStart ar fi de 2,49%. Calculul este efectuat pentru trimestrul IV din 2023 (cel mai recent încheiat), iar dobânda standard este calculată după formula IRCC trimestrial Ă 4%. Pe lângă 75% din dobândă, statul subvenţionează şi 100% din comisionul de acordare de 0,2%.

”FamilyStart este cel mai solicitat credit oferit de Libra Internet Bank, dovadă că la ediţia din 2023 a programului, numărul celor care şi-au manifestat interesul pentru un astfel de credit a fost de şase ori mai mare decât cel al creditelor pe care plafonul ne-a permis să le aprobăm. Ne aşteptăm la un interes ridicat şi pentru ediţia de anul acesta, având în vedere că au fost păstrate caracteristicile esenţiale pentru creditele FamilyStart: dobândă avantajoasă şi o gamă largă de cheltuieli eligibile”, a declarat Corneliu Toma, directorul Diviziei Retail a Libra Internet Bank.

Ediţia din 2024 a FamilyStart se adresează cetăţenilor români cu domiciliul în România, cu vârsta între 18 şi 45 de ani (neîmpliniţi la data solicitării creditului), cu un venit lunar net per membru de familie (inclusiv copii minori) de maximum 6.000 de lei sau 7.500 de lei în cazul familiilor monoparentale. La criteriile de eligibilitate ale programului se adaugă cele prevăzute în normele de creditare ale Libra Internet Bank.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments