12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALWallberg dezvoltă la Timişoara a patra clădire dintr-un proiect rezidenţial evaluat la...

Wallberg dezvoltă la Timişoara a patra clădire dintr-un proiect rezidenţial evaluat la 10 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg a demarat cea de-a patra clădire rezidenţială din XCity Towers, ansamblul de 1.000 de apartamente situat în zona de nord a Timişoarei. Aceasta va încheia prima fază a proiectului care la final va avea 2.000 de apartamente. În paralel, se finalizează construcţia celui de-al treilea turn rezidenţial din XCity Towers, care va fi livrat anul acesta.

A patra clădire demarată acum va avea un regim de înălţime de 11 etaje şi va cuprinde 77 de unităţi individuale. Valoarea proiectului este estimată la peste 10 milioane de euro. Numărul apartamentelor pe care Wallberg le pregăteşte la Timişoara, în faza 1 a proiectului, va depăşi astfel peste 500 de unităţi. La acestea se adaugă peste 400 de locuri de parcare, dintre care 89 dedicate clădirii ce urmează să fie dezvoltată, dar şi o suprafaţă generoasă destinată spaţiilor verzi şi un parc de 6.000 mp.

”Urmează o etapă de repoziţionare, pe segmentul premium. Clădirea a patra este o clădire tematică, cu o arhitectură ce se diferenţiază faţă de întregul proiect, marcând un milestone pentru etapa în care ne aflăm. Ponderea apartamentelor cu suprafeţe mari a crescut, avem doar 7 unităţi pe nivel şi propunem un mix echilibrat între 2 şi 3 camere. Respectăm toate standardele nZEB şi clădirea va fi echipată cu panouri solare şi pompe de căldură pentru creşterea eficienţei energetice”, subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg Properties.

Clădirea va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, două şi trei camere, respectiv penthouse – cu terase generoase sub formă de logie. Apartamentele au un grad ridicat de de ergonomie si versatilitate, fiecare apartament având proiectat un spaţiu de birou. Preţul mediu de lansare se va situa în jurul valorii de 2.000 euro/mp Ă TVA, iar preţurile parcărilor pornesc de la 6.500 euro fără TVA.

Wallberg este un dezvoltator cu o activitate de 20 de ani pe piaţa din România, activând în Arad, Cluj, Braşov şi Timişoara. Dezvoltatorul este recunoscut la nivel naţional pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului şi finalizat în 2018, pentru ansamblul Sunnyville din Braşov şi XCity Towers din Timişoara.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments