12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIBanca Transilvania colaborează cu Microsoft pentru integrarea Inteligenţei Artificiale

Banca Transilvania colaborează cu Microsoft pentru integrarea Inteligenţei Artificiale

Banca Transilvania colaborează cu Microsoft pentru integrarea Inteligentei Artificiale în activitatea curentă a angajatilor, prin intermediul unor asistenti AI.

”La Banca Transilvania suntem atenţi la modul în care inteligenţa artificială schimbă experienţa angajaţilor şi a clienţilor. Am început cu integrarea AI Search în platforma Întreb BT, pentru a ajuta clienţii, iar acum, prin asistenţii cu inteligenţă artificială, dorim să accelerăm noi obiceiuri în munca de zi cu zi a echipei noastre şi să creştem eficienţa pe partea de software development. Strategia potrivită, talentul şi tehnologia sunt esenţiale pentru viitorul bankingului, iar faptul că suntem early adopter AI ne ajută să învăţăm prin experimentare”, a declarat Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Microsoft 365 Copilot asigură o experienţă diferită pentru persoanele care folosesc suita Microsoft 365 – Word, Excel, PowerPoint, Outlook şi Teams, având capacitate de sinteză a informaţiilor, generare de texte, prezentări sau imagini, precum şi de analiză a datelor. Este integrat atât în varianta desktop, cât şi de mobil.

GitHub Copilot contribuie la creşterea eficienţei şi calităţii în zona de software development a echipei BT, având capacitatea de a scrie cod prin simpla definire a specificaţiilor.

”Această colaborare arată puterea soluţiilor de inteligenţă artificială precum Microsoft 365 Copilot şi GitHub Copilot pentru sectorul financiar. Credem cu tărie că tehnologia noastră de încredere va ajuta în diverse domenii, în special în îmbunătăţirea experienţei angajaţilor şi a clienţilor, respectând, în acelaşi timp, cele mai înalte standarde de securitate”, declară Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România şi Moldova.

Tot prin colaborarea cu Microsoft, Banca Transilvania a lansat în octombrie 2023 funcţionalitatea AI Search în platforma Întreb BT, care are la bază soluţia Azure OpenAI Service. Întreb BT este o platformă online, concepută ca un motor de căutare, cu peste 2.000 de întrebări şi răspunsuri despre banking. Integrarea inteligenţei artificiale a crescut accesibilitatea la informaţiile despre produse, servicii şi soluţii de self-banking.  Aproape 55.000 de vizitatori unici au folosit de peste 200.000 de ori opţiunea AI Search pe Întreb BT, în decurs de patru luni (octombrie 2023 – februarie 2024).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments