21.8 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAffidea cumpără cu 20 mil. euro centrele de radioterapie MedEuropa România

Affidea cumpără cu 20 mil. euro centrele de radioterapie MedEuropa România

Grupul Affidea, cel mai mare jucător din domeniul imagisticii medicale, anunţă o tranzacţie prin care preia cele patru clinici MedEuropa România, centre specializate în radioterapie, prezente în patru oraşe mari din ţară. Prin această tranzacţie, Affidea intră şi pe segmentul de radioterapie, serviciu care nu exista până acum în oferta jucătorului de pe piaţa locală. În primul trimestru din 2024 urmează să fie deschisă o nouă clinică MedEuropa la Iaşi, o investiţie anterioară tranzacţiei.

”Această achiziţie nu vizează doar extinderea reţelei naţionale a Clinicilor Affidea, este mai ales despre sprijinul real pe care dorim să-l oferim sistemului naţional de sănătate, precum şi persoanelor afectate de această boala nemiloasă. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu echipa de profesionişti ai MedEuropa după încheierea tranzacţiei şi să continuăm să oferim expertiză şi profesionalism fiecărui pacient oncologic, facilitând accesul la o gamă variată de servicii medicale, de la diagnostic la tratamentul si monitorizarea patologiilor oncologice.”, a spus Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria.

MedEuropa a deschis primul centru de radioterapie la Constanţa, în 2018, iar ulterior a mai deschis  încă trei centre la Braşov, Bucureşti şi Oradea. În total, compania are 300 de angajaţi. MedEuropa este un proiect dezvoltat de Philippe Jacobs, copreşedinte al grupului Jacobs Holdings, un grup de investiţii elveţian cu sediul în Zurich înfiinţat de antreprenorul Klaus J. Jacobs în 1994, care a dezvoltat afaceri în domeniul ciocolatei şi al cafelei (brandul Jacobs). 

”Suntem mândri de reţeaua de centre greenfield pe care le-am construit, oferind servicii medicale şi tratamente de cea mai înaltă calitate. Dorim să mulţumim medicilor şi personalului nostru pentru contribuţiile din ultimii ani. Credem că o soluţie de servicii medicale integrate este cea optimă pentru pacienţii oncologici. De aceea, integrarea MedEuropa în mare familie a Affidea reprezintă o cale ideală de a oferi cea mai bună îngrijire cu rezultate eficiente pentru pacienţii oncologici din România.”, au adăugat Philippe Jacobs, Preşedinte, şi Silviu Savin, asociat MedEuropa.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments