23.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICea mai avansată operație de dioptrii din lume, la Clinica ''Dr. Holhoș''

Cea mai avansată operație de dioptrii din lume, la Clinica ”Dr. Holhoș”

Dr. Teodor Holhoș a adus în Transilvania cea mai avansată operație de reducere a dioptriilor care se realizează la nivel mondial

Operația SMILE Pro durează în mod efectiv doar 7 secunde și oferă rezultate excelente, siguranță și o perioadă foarte scurtă de recuperare. Grație acestei intervenții, pacienții scapă de ochelari rapid, fără dureri și fără riscurile asociate intervențiilor tradiționale de corectare a dioptriilor. SMILE Pro poate corecta atât miopia (dioptrii cu minus), cât și astigmatismul, iar în curând, va putea corecta și hipermetropia (dioptriile cu +).

De asemenea, Rețeaua de Clinici de Oftalmologie „Dr. Holhoș” pune la dispoziția pacienților și servicii de optică medicală premium. Se pot face toate măsurătorile de bază și unele investigații – determinarea dioptriilor, măsurarea tensiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi etc. În funcție de recomandarea medicului, în clinicile „Dr. Holhoș” se pot face atât operațiile clasice de corectare a dioptriilor, precum PRK sau LASIK, cât și proceduri avansate precum SMILE Pro.

Cu o experiență de mai bine de 20 de ani și peste 20.000 de operații realizate cu succes, dr. Teodor Holhoș, un transilvănean get-beget, este fondatorul celei mai mari rețele private de clinici de oftalmologie din România, cu șase unități – în Alba Iulia, Mediaș, Turda, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș – și 12 cabinete de optică medicală.

Ce este SMILE Pro

SMILE Pro este atât o procedură chirurgicală, cât și o tehnologie medicală, ambele fiind dezvoltate de grupul german ZEISS, lider mondial în domeniul roboților chirurgicali pentru operații oftalmologice. Această intervenție, este realizată cu ajutorul robotului chirurgical ZEISS VISUMAX 800, vârful de gamă al producătorului german.

Care sunt avantajele operației SMILE Pro?

Spre deosebire de intervențiile clasice, SMILE Pro este o intervenție minim invazivă – fără tăierea unui lambou și fără a afecta suprafața corneei. Procedura constă în decuparea unei lenticule (o lamelă foarte subțire) din interiorul corneei, cu ajutorul unui fascicul laser precis focalizat. Lenticula este apoi extrasă printr-o incizie de circa 2 până la 4 mm. Grație tehnologiei avansate dezvoltate de ZEISS, procedura efectivă durează doar circa 7 secunde.

Astfel, SMILE Pro aduce avantaje precum durata foarte scurtă a intervenției, deci un risc mult mai mic de complicații intraoperatorii, păstrarea integrității corneei și un timp mult mai scurt de recuperare.

Ce alte operații sunt disponibile în Clinicile „Dr. Holhoș”?

În Clinicile „Dr. Holhoș” se efectuează intervenții pentru corectarea tuturor viciilor de refracție (miopie, astigmatism, hipermetropie, chiar și presbiopie), cu roboți laser de ultimă generație sau cu implant de lentile intraoculare. De asemenea, printre operațiile care se pot efectua la clinică se numără implantul de cristalin artificial (singura soluție de tratare a cataractei, cu o eficiență de aproape 100%), chirurgie retiniană (operații pentru rupturi sau dezlipiri de retină), operații de glaucom, precum și alte intervenții. Cu rare excepții, se oferă astfel practic toate tipurile de operații din sfera oftalmologiei.

Investigații premium pentru operații de top

Clinicile Dr. Holhoș sunt dotate cu cea mai performantă suită de investigații preoperatorii pentru operațiile refractive. Investigațiile asupra corneei pot indica diferite afecțiuni incipiente, cum este keratoconusul. Clinica Dr. Holhoș a fost prima clinică din România care a introdus topograful MS-39 în protocolul de investigații obligatorii pentru operațiile laser.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments