6.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIGábor Mozga este noul CEO al MOL România, începând cu 1 ianuarie...

Gábor Mozga este noul CEO al MOL România, începând cu 1 ianuarie 2024

Gábor Mozga a fost numit în rolul de CEO al MOL România, începând cu 1 ianuarie 2024. După 17 ani de activitate în echipa MOL, Camelia Ene și-a finalizat mandatul pe 31 decembrie și va continua să își construiască cariera în afara Grupului MOL.

”Viitorul apropiat marchează un moment semnificativ în călătoria de dezvoltare a MOL România. Lucrăm la îmbunătățirea serviciilor noastre pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților și mizăm pe integrarea inovațiilor tehnologice care ne ajută să oferim o experiență mai personalizată. Pentru a continua să ne diferențiem ca brand trebuie să fim adaptativi, inovatori și să ne menținem abordarea centrată asupra clientului. Mă bucur să coordonez această etapă de evoluție, alături de echipa dedicată a MOL România. Contribuția Cameliei a fost esențială în dezvoltarea companiei. Îi sunt recunoscător pentru dedicarea de care a dat dovadă și îi urez mult succes în proiectele sale”, a declarat Gábor Mozga, CEO MOL România.

Gábor Mozga este un profesionist cu o multă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiei de vânzări și operațiuni. De când s-a alăturat Grupului MOL, în 2019, a fost responsabil pentru dezvoltarea și conducerea segmentului de Vânzări și Operațiuni Retail la nivel de Grup, în 9 țări, în calitate de lider al departamentului. În ultimul an, a gestionat integrarea celei mai mari achiziții de Retail a Grupului MOL de până în prezent – transformarea rețelei „Lotos” în „MOL Polonia”. Are o diplomă universitară în economie și a acumulat o experiență semnificativă în domenii precum comerț și finanțe. De asemenea, a lucrat mai bine de două decenii în consiliile de administrație ale unor mari companii FMCG.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 27 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 241 de stații de servicii la nivel național, două depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd și un terminal GPL la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de 258 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, care în prezent oferă și o variantă digitală prin aplicația MOL Go. Compania a investit în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru posesorii de vehicule electrice, instalând puncte în 41 dintre stații, care în prezent pot deservi simultan 96 de vehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților din care face parte și investește în programe de responsabilitate socială adresate educației, sportului, sănătății și mediului. În 2023 a lansat platforma de educație rutieră „Tu conduci! Familia are prioritate”, cu scopul de a atrage atenția asupra riscurilor din trafic și de a promova un comportament responsabil.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments