20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTTimişorenii de la platforma CautCurier.ro au atras o investiţie de 50.000 de...

Timişorenii de la platforma CautCurier.ro au atras o investiţie de 50.000 de euro pentru extinderea în minim 5 oraşe

CautCurier.ro, platforma de servicii last–mile delivery lansată în Timişoara, a atras o investiţie de 50.000 de euro din partea Make It Oradea, o organizaţie non-profit fondată la iniţiativa Primăriei Oradea şi ADLO SA, fondurile urmând să fie folosite pentru extinderea activitătii în minim 5 oraşe noi, creşterea numărului de livrări şi deschiderea operaţiunilor de livrare rapidă în Oradea.

”Investiţia oferită de Make It Oradea reprezintă un moment de cotitură pentru CautCurier.ro şi confirmă încrederea în viziunea noastră de a transforma modul în care oamenii experimentează serviciile de curierat în România. Ne dorim să fim prezenţi în inimile a cât mai multor clienti şi suntem hotărâţi să creăm o reţea de livrare de încredere şi accesibilă in Romania, inainte de a ne extinde catre vest”, a declarat Cătălin Anghel CEO CautCurier.ro.

Investiţia face parte dintr-o rundă deschisă prin intermediul căreia echipa CautCurier.ro vrea să atragă 300.000 euro, pentru a accelera dezvoltarea şi a scala afacerea către 10 noi oraşe. Fondurile atrase de la  Make It Oradea vor sustine expansiunea în prima fază în Oradea, Bucureşti, Cluj si Iasi. Compania vrea să crească de la 10.000 de livrări în 2023 la 100.000 de livrări în 2024, optimizând în paralel platforma de comenzi online.

”Sectorul de livrări este într-un proces profund de remodelare. Am putut observa încă din pandemie importanta şi deficienţele acestuia. Credem că echipa CautCurier.ro v-a găsi modalităţi inovatoare prin care să facă experienţa de livrare una adaptată nevoilor noastre actuale şi viitoare. Prin investiţiile şi sprijinul nostru, dorim să contribuim la păstrarea, atragerea şi creşterea startup-urilor inovative de tehnologie şi să dezvoltăm Oradea într-o destinaţie tot mai atractivă pentru fondatori şi startup- uri.”, a declarat David Achiml Director Executiv Make It Oradea.

Organizatia non-profit a fost fondată la iniţiativa Primăriei Oradea şi ADLO SA, împreună cu membrii locali Creatopy, Mobiversal, Helion, ROetCO International, şi partenerul naţional Orange România, cu scopul de a  creşte ecosistemul local de startup-uri din domeniul IT&C.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments