18.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALHotelurile de cinci stele de pe Valea Prahovei şi din Braşov au...

Hotelurile de cinci stele de pe Valea Prahovei şi din Braşov au aproape toate camerele rezervate de Revelion

Hotelurile de cinci stele din sta­ţiunile de pe Valea Pra­ho­vei şi Braşov îşi vor ro­tun­ji veniturile de Reve­lion, peste jumătate din camere fiind deja rezervate la mai multe unităţi de lux iar la altele nu mai este nicio cameră disponibilă, deşi tarifele sunt mult mai mari faţă de cele dintr-o perioadă nor­ma­lă şi ajung şi la 1.200 euro de persoană pentru un sejur de patru nopţi în camera dublă, potrivit Ziarului Financiar.

”Nu mai avem niciun loc liber de Revelion. Toate camerele sunt re­zervate. Pachetele au început de la 5.460 de lei (1.100 euro – n. red) camera dublă pentru un sejur de trei nopţi, de pe 30 de­cembrie până pe 2 ianuarie”, a spus un reprezentant din de­par­tamentul de rezervări al ho­te­lului de cinci stele Ioana Hotels din Sinaia, singura unitate cu aceas­tă clasificare din staţiune, citat de ZF.

Hotelul cu o capaci­tate de cazare de 24 de camere şi aparta­mente fost deschis în 2011 în urma unei investiţii de 2,5 milioane de euro, realizată de compania NDI Grup Expert. În 2020, omul de afaceri Octavian Radu a preluat 51% din acţiunile Ioana Hotels din Sinaia.

La hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga, care are o capaci­tate de cazare de 50 de camere, pachetul de Revelion începe de la 1.900 de euro pentru un sejur de trei nopţi în camera dublă şi ajunge la 2.200 de euro în lux garden suite (apartament de lux).

Pe Valea Prahovei sunt doar câteva ho­te­luri clasificate la cinci stele, de capacitate mică cele mai multe. Câteva unităţi clasi­ficate la cinci stele sunt şi în Poiana Braşov şi Braşov. La hotelul de cinci stele Aurelius îm­păratul Romanilor din Poiana Braşov, pa­che­tul începe de la 1.200 de euro de per­soa­nă pentru sejurul de patru nopţi. Hote­lul cu 87 de camere, poziţionat pe malul lacului Mioriţa, este cea mai cunoscută unitate a lanţului Împăratul Romanilor, de al cărui nume se leagă cel al omului de afaceri sibi­an Aurel Munteanu, fost jucător de fotbal la Sportul Studenţesc.

Nu mai sunt disponi­bile camere duble la tariful de 1.200 de euro de persoană, ci doar camera dublă superi­oa­ră sau suita deluxe unde se pot caza patru persoane, ta­riful ajungând la 2.400 de euro de persoană în apartamentul acesta.

La hotelul de cinci stele Aro Palace din Braşov se pot face rezervări pentru perioa­da de Revelion cu 779 de euro de persoană (1.558 de euro de cuplu – n.red) pentru un sejur de trei nopţi ce include mic dejun, cină festivă, muzică live şi acces la spa.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments