22.6 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIExim Banca Românească lansează creditele de nevoi personale cu o dobândă fixă...

Exim Banca Românească lansează creditele de nevoi personale cu o dobândă fixă de 8,75%

Persoanele fizice au posibilitatea de a accesa de la Exim Banca Românească credite de nevoi personale cu o dobândă fixă de 8,75%, redusă cu 2,25 puncte procentuale (pp) faţă de dobânda fixă standard, oferta fiind valabilă până pe 29 februarie 2024.

Suma maximă care poate fi obţinută este de 150.000 de lei, iar perioada maximă de creditare este de 5 ani. Această campanie promoţională prin care creditele de consum cu dobândă fixă   sunt disponibile cu o dobândă redusă a fost lansată de Exim Banca Românească din 1 decembrie.

Spre exemplu, pentru un client care alege să îşi încaseze salariul în cont la Exim Banca Românească şi optează pentru un credit de 50.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani şi rambursare în rate egale, DAE este de 9,33%, iar valoarea ratei lunare este de 1.032 lei.

Printre avantajele oferite, Exim Banca Ro­mâ­neas­că mai menţionează faptul că pentru fondurile acor­date nu este necesară justificarea utilizării, creditul poate fi obţinut simplu şi rapid, fiind nevoie doar de actul de identitate şi acordul ANAF, faptul că împrumutul poate fi accesat fără ga­­ranţie imobiliară, creditul poate fi utilizat şi pentru refinanţare, iar solicitantul primeşte ră­spuns pe loc   pentru suma maximă ce poate fi obţinută. Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Românească operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene.

În plus, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, susţin dezvoltarea durabilă a economiei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments