25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIATP Group anunță cea de-a doua ediție a evenimentului “Zilele Constructorului” care...

ATP Group anunță cea de-a doua ediție a evenimentului “Zilele Constructorului” care are loc în perioada 27-28 octombrie 2023, la Baia Mare

ATP Group organizează la Baia Mare evenimentul anual de prezentare a întregii sale oferte comerciale.

Evenimentul Zilele Constructorului a avut până acum o ediție pilot și o primă ediție oficială în noiembrie 2022. A pornit inițial ca un eveniment dedicat exclusiv clienților de camioane și utilaje, acestea fiind cele mai noi divizii ale ATP Group. ATP Group se poziționează însă ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Azi considerăm că un eveniment de această anvergură nu poate fi dedicat exclusiv camioanelor și utilajelor  întrucât întregul efort de business: producție, vânzare, aftersales este un efort comun la nivel de ATP Group în care fiecare brand îți are relevanța și contribuția sa. La această a doua ediție a evenimentului, ATP Group a adus împreună producătorul de autovehicule rutiere ATP Trucks, producătorul de suprastructuri ATP Exodus și dealerul autorizat ATP Motors pentru a prezenta gama completă de produse și servicii ale companiei. Tot ca noutate, evenimentul este organizat de tip Open Days și se adresează atât clienților și partenerilor noștri dar și vizitatorilor care sunt interesați să ne descopere.”, a menționat  directorul general al ATP Motors, dl  Lucian Varga.

Brandurile prezentate la eveniment:

ATP Trucks: Portofoliul actual pentru brandul auto propriu este format din camionul Truston, 100% asamblat la Baia Mare – în varianta 8×4 430 CP configurat ca autobasculantă, betonieră dar și ca autopompă de beton; în varianta 4×2, 480 CP, comercializat ca autotractor cu cabină joasă dar şi cu cabină înaltă.

ATP Bus: Autobuzul electric în trei variante constructive: 7 m, 9 m și 12 m.

Hefton: Utilajele de construcții – de asemenea un brand ATP Group – au disponibilități pentru livrare imediată, oferte speciale de preț, garanție și soluții de finanțare adecvate: buldozer, excavatoare, buldoexcavatoare, mini-excavatoare. Tot în această gamă intră și stațiile de betoane.

Stamer: Suprastructuri – bene, betoniere și autopompe. După un efort susținut și investiții majore, acestea sunt azi produse realizate în unitatea de producție ATP Exodus și definesc camioanele ATP Trucks.

Mercedes-Benz: Divizia de vehicule comerciale prezintă soluții de mobilitate variante și atractive pentru o gamă largă de afaceri de profil: Sprinter furgon 14 mc, Sprinter furgon 15,5 mc, Sprinter 317 CDI dar și o gamă variată de vehicule electrice: eCitan, eVito furgon, eVitor Tourer, monovolumul de lux EQV. De asemenea, cele mai noi modele de autoturisme de la Mercedes-Benz sunt disponibile pentru prezentare: GLC SUV, GLE SUV, EQE SUV 100% electric. Apoi diverse modele –  coupe, limuzine, SUV –  sunt accesibile pentru sesiuni de test drive.

Mazda, Opel, Suzuki: Practic toate brandurile consacrate din portofoliul ATP Motors completează expoziția auto, fiecare cu cele mai noi modele de autoturisme, motorizări hybride și electrice. Sesiunile de test drive completează și aici prezentările.

La noi se întâlnesc inovația, calitatea dar și pasiunea pentru domeniul auto. De cele mai multe ori un client al dealerului ATP Motors este clientul mai multor divizii, mulțumit fiind că are la îndemână o ofertă integrată de autovehicule și soluții aftersales, a adăugat dl Lucian Varga.

În cadrul evenimentului sunt organizate prezentări tehnice și demonstrative oferind participanților oportunitatea de a înțelege mai bine caracteristicile și performanțele brandurilor prezentate. Camioanele și utilajele vor susține demonstrații live într-u mediu de lucru realist. Clienții ATP Trucks au și în acest an oportunitatea de a efectua tur ghidat în unitatea de producție camioane.  De asemenea, pe toată durata evenimentului, echipele de consultanți specializați oferă consiliere tuturor clienților interesați, în funcție de nevoile și cerințele specifice ale afacerilor lor și nu numai.

Zilele Constructorului este și o bună oportunitate de networking pentru participanți, facilitând schimbul de idei și de experiență între profesioniștii din domeniul construcțiilor și transporturilor.

Pentru informații suplimentare, prezentări și comenzi, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina https://atp-group.ro/.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments