26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALJacadi, brandul francez de modă pentru copii, inaugurează la Iulius Mall Cluj...

Jacadi, brandul francez de modă pentru copii, inaugurează la Iulius Mall Cluj prima locație din afara capitalei

Într-un decor în care se regăsesc estetica clasică și detaliile inspirate de copilărie, brandul Jacadi aduce în premieră, la Iulius Mall Cluj, stilul modei franceze pentru copii. Inagurarea are loc sâmbătă, 14 octombrie 2023. Primii 50 de clienți sunt răsplătiți cu surprize speciale, iar cei mici se vor putea bucura de activități captivante și de multă joacă.

Shoppingul poate deveni distracția preferată a micuțului tău pentru că brandul Jacadi vine la Iulius Mall Cluj cu piese vestimentare și accesorii din colecții create în atelierele pariziene. Brandul reinterpretează moștenirea atemporală a modei franceze pentru copii și oferă haine, accesorii, pantofi și articole pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani.

Colecțiile Jacadi includ body-uri, bluze și salopete pentru nou-născuți, tricouri, pulovere și pantaloni, șosete și accesorii, în tonuri neutre sau diafane, toate inspirate de magia copilăriei și de farmecul modei atelierelor de creație din Paris. Cu elemente contemporane, cu gulere chic sau detalii meticulos lucrate, piesele vestimentare de la Jacadi sunt potrivite multor ocazii și ar trebui să facă parte din fiecare dulăpior al copiilor. Cu ocazia inaugurării, va fi lansată colecția ,,Champs de Mars”, unde poți descoperi cele mai noi tendințe în materie de modă pentru copii și poți completa garderoba micuțului tău cu ținute sofisticate.

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, magazinul este animat de activitățile jucăușe pe care Jacadi le-a pregătit pentru cei mici. Copiii vor avea parte de activități creative și educative, iar cei mari au șansa să câștige un voucher de 1.000 de lei,  dacă fac cumpărături și participă la tombolă. Primii 50 de vizitatori primesc automat un comeback voucher în valoare de 50 lei.

Jacadi Paris sprijină dezvoltarea și bunăstarea copiilor de pretutindeni, astfel că, începând cu anul 2005, este membru al comunității ÏDKIDS, comunitate de branduri angajate în protejarea copiilor din lume. Jacadi deține 270 de buticuri în 39 de țări.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments