4.7 C
Cluj-Napoca
vineri, decembrie 1, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURIING Bank România a acordat un credit de 2,6 milioane de euro...

ING Bank România a acordat un credit de 2,6 milioane de euro companiei General Membrane, pentru construcţia unei noi hale de producţie şi instalarea unui sistem fotovoltaic

ING Bank România a acordat un credit de 2,6 milioane de euro companiei General Membrane, unul dintre cei mai mari producători din România de membrane bituminoase pentru industria construcţiilor, de produse lichide impermeabilizante şi polistiren expandat, fondurile fiind folosite pentru construcţia unei noi hale de producţie pentru polistiren expandat şi instalarea unui sistem fotovoltaic.

”Nevoia creşterii producţiei de polistiren expandat atât pentru piaţa autohtonă, cât şi pentru export, înseamnă pentru companie o recunoaştere a calităţii produselor şi o încredere a partenerilor în procesele noastre de producţie şi distribuţie. Totodată, suntem preocupaţi de promovarea tehnicilor de construcţie durabile. Astfel, pe lângă certificările obţinute ce urmăresc standardele internaţionale privind mediul înconjurător, am decis să ne alăturăm organizaţiei Green Building Council SUA (USGBC)”, a declarat Dorin Florea, General Manager în cadrul General Membrane.

General Membrane este originară din Italia şi este activă pe piata locală de peste 17 ani, având mai multe linii de producţie în judetul Buzău. Creditul va acoperi construcţia unei noi hale de producţie pentru polistiren expandat şi instalarea unui sistem fotovoltaic integrat pe acoperişul fabricii de la Buzău.

”Parteneriatul cu compania General Membrane datează din 2008, la scurt timp de la înfiinţarea companiei în România şi începutul activităţii de producţie în judeţul Buzău. Suntem determinaţi să îi susţinem în continuare pentru a-şi dezvolta capacităţile de producţie şi portofoliul de produse, dar şi pentru a valorifica noi oportunităţi de afaceri”, a declarat Alexandrina Băluţă, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

În anul 2022, compania General Membrane a înregistrat o cifră de afaceri de 108 milioane de lei. Fabrica de la Buzău are o suprafaţă de peste 28.000 de metri pătraţi şi include hale de producţie, laboratoare şi spaţii de birouri cu aproape 100 de angajaţi. Noua fabrică de polistiren expandat va genera o creştere cu 20% a numărului de angajaţi.

Compania are peste 600 de clienţi, iar produsele sunt comercializate prin 7 puncte de lucru, situate în Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Suceava, Timişoara şi Bucureşti. Activitatea comercială se realizează prin reţeaua proprie de distribuţie pe zona României, Moldovei şi Bulgariei şi prin intermediul magazinelor de bricolaj.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments