19.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALHamilton a inaugurat hubul global de dezvoltare software de la Timișoara

Hamilton a inaugurat hubul global de dezvoltare software de la Timișoara

Hamilton Central Europe, membră a grupului Hamilton, a inaugurat ieri, 20 septembrie 2023, la Timișoara, noul hub global de dezvoltare software. Specializat în dezvoltarea platformelor automate de manipulare a lichidelor, acesta este localizat în centrul de afaceri Iulius Town și va contribui la soluțiile software ale diviziei de Robotică Hamilton.

La mai puțin de jumătate de an de la anunțarea investiției, Hamilton Central Europe a inaugurat ieri, alături de parteneri și membrii echipei, noul hub de dezvoltare software.

”Este o reală bucurie pentru noi ca în anul în care aniversăm primii 10 ani de activitate în România să inaugurăm și acestă nouă investiție, care se adaugă celorlalte, din acest an: dezvoltarea departamentului de Prelucrare Tablă, unul dintre cele mai performante din acest moment și extinderea fabricii din Giarmata, care se va finaliza în luna noiembrie. Acest hub, prin soluțiile software pe care le va dezvolta, va contribui la misiunea pe care Hamilton și-a asumat-o, aceea de a inova pentru a îmbunătăți viața oamenilor.”, a declarat Ciprian Ractei, Director General Hamilton Central Europe.

Noul hub de dezvoltare software este localizat în centrul de afaceri Iulius Town și se bucură de un spațiu modern de birouri și un laborator de testare a software-ului Hamilton Venus, pe care specialiștii din România îl dezvoltă alături de echipele din Reno (Nevada, SUA) și Bonaduz (Graubünden, Elveția).

”Înființarea centrului de dezvoltare software în Timiș este un pas foarte important în strategia Hamilton de a-și consolida oferta de software pentru clienții săi. Sunt încântat că ni s-au alăturat, în acest proiect important, specialiști remarcabili în dezvoltarea de software și aștept cu nerăbdare să-i cunosc pe cei care vor forma următoarele echipe scrum.”, a declarat Jean-Claude Lugeon, Senior Project Leader la Hamilton Bonaduz AG.

Software-ul Venus de la Hamilton, dezvoltat de noul hub global, le permite utilizatorilor să programeze și să controleze instrumentele de manipulare a lichidelor precum Hamilton STAR, STAR V, VANTAGE și Nimbus. De altfel, softul Venus optimizează tehnologia inovatoare de pipetare MagPip, disponibilă pe STAR V și VANTAGE, care este capabilă să ruleze volume cuprinse între 350 nanolitri și 750 microlitri și este proiectată pentru a crește viteza de rulare.

Instrumentele realizate de divizia de Robotică excelează în automatizarea multiplelor aplicații, atât pentru științe biologice, cât și pentru științe analitice: de la genomică, biologie celulară, aplicații pentru descoperirea de medicamente, extracția acidului nucleic, configurarea automată a PCR, fracționarea sângelui, pregătirea probelor etc., până la soluții complexe de flux de lucru în biobancă.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments