26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURISchaeffler România a primit distincția ''Supplier Quality Excellence Award'' din partea General...

Schaeffler România a primit distincția ”Supplier Quality Excellence Award” din partea General Motors

Schaeffler România a fost onorată cu distincția Supplier Quality Excellence, acordată de către General Motors. Constructorul american de automobile, pentru care Schaeffler România livrează produse încă din 2012, acordă anual această distincție furnizorilor cu performanțele remarcabile, recunoscând astfel calitatea înaltă a produselor, eficienţa proceselor şi susţinerea excepţională a companiei. Pentru evaluare sunt luate în considerare mai multe criterii riguroase, cum ar fi livrarea la timp a produselor de înaltă calitate, procese de producție eficiente și forţa de inovare, iar furnizorii care primesc această distincție îndeplinesc sau depășesc un set foarte strict de criterii de performanță a calității.

Calitatea este un avantaj competitiv esențial pentru Schaeffler, care contribuie la succesul susținut al companiei. Din acest motiv, produsele, procesele și sistemele sunt îmbunătățite continuu în toate fabricile pe baza unui management holistic al calității. De asemenea, sunt luate în paralel numeroase măsuri preventive, pentru a îmbunătăți continuu calitatea.

Ca și Motion Technology Company și lider în tehnologie, Schaeffler combină mereu pasiunea pentru inovație cu cele mai înalte standarde de calitate, iar acest lucru este confirmat de recunoașterea constructorului american de automobile, General Motors. Pentru Schaeffler, această distincție atestă încă o dată parteneriatul valoros, pe termen lung, bazat pe excelență profesională și furnizarea de produse de calitate superioară către General Motors. „Această distincție ne onorează și ne arată că facem lucrurile corect, iar relația noastră cu clienții este bazată pe respect, transparență și încredere.” Marian Bolboe, director fabrica Automotive, Schaeffler România.

De peste 75 de ani, Grupul Schaeffler promovează inovații și soluții remarcabile în domeniul motion technology. Cu tehnologii, produse și servicii revoluționare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă – pe parcursul întregului ciclu de viață. Schaeffler, ca si Motion Technology Company, produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, precum și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 15.8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 84.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, Schaeffler este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments