14.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURIClienţii BCR se pot înscrie online în fondul de pensii facultative BCR...

Clienţii BCR se pot înscrie online în fondul de pensii facultative BCR PLUS

BCR extinde funcţionalităţile din platforma digitală George oferind clienţilor din portofoliul său posibilitatea de a solicita aderarea integral online la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilonul III), administrat de BCR Pensii.

”BCR Pensii are vocaţia pionieratului în sectorul pensiilor private din România. Mă bucur să reconfirmăm acest lucru prin furnizarea, 100% online, a unui produs esenţial pentru confortul financiar după retragerea din activitate. George oferea deja posibilitatea vizualizării valorii conturilor de pensie privată administrate de BCR Pensii, iar acum trecem la nivelul următor, oferind posibilitatea unei aderări la fondul de pensii facultative BCR PLUS, practic, din orice loc unde există acces la internet. Astfel, prin accesibilitate şi informare contribuim la democratizarea accesului la instrumente financiare ce oferă beneficii pe termen mediu şi lung”, a declarat Radu Crăciun, Director General BCR Pensii.

Procesul durează 5-7 minute şi se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic (telefon, tabletă sau PC) cu acces la internet, fără a presupune vreun cost suplimentar. Serviciul poate fi deja accesat de către clienţii BCR în platforma George, unde utilizatorii pot solicita aderarea la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS, conform prospectului schemei de pensii, fără deplasare la bancă.

”Rolul nostru este să ne asigurăm că George rămâne conectat la nevoile în schimbare ale utilizatorilor şi că extindem în permanenţă portofoliul prin produse şi servicii care aduc valoare adaugată. De data aceasta, vorbim despre o premieră în zona de funcţionalităţi ale platformelor de digital banking din România, dar, mai ales, vorbim despre perspectiva pe termen a lung a veniturilor şi o mai bună planificare financiară. De aceea, ne bucurăm că împreună cu echipa BCR Pensii putem oferi clienţilor noştri posibilitatea de a accesa 100% digital, din platforma George, în mai puţin de 7 minute, pensia facultativă Pilon III”, a declarat Vlad Huţuleac, Director Executiv Produse şi Segmente Retail, BCR.

Pentru a completa documentaţia de aderare în platforma George, clienţii au nevoie de actul de identitate, solicitarea de aderare fiind finalizată prin utilizarea semnăturii electronice calificate. Pe parcursul întregului proces, clienţii pot beneficia gratuit de asistenţă din partea agenţilor de marketing autorizaţi ai bancii. BCR Pensii este subsidiara grupului BCR, autorizată pentru administrarea fondurilor de pensii administrate privat si facultative, înfiinţată în luna iunie 2007.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments