22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de servicii IT şi marketing digital Zitec a avut afaceri în...

Furnizorul de servicii IT şi marketing digital Zitec a avut afaceri în creştere cu 20% în primele şase luni

Furnizorul de servicii de IT şi marketing digital Zitec, una dintre cele mai cunoscute companii locale de profil, şi-a majorat cifra de afaceri cu 20% în primele şase luni din anul curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 14,7 mil. euro, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Zonele de business care au afişat evoluţii remarcabile în primele şase luni ale lui 2023 sunt  serviciile DevOps, e-commerce, secuitate cibernetică şi protecţia datelor şi serviciile de cloud. Compania a înregistrat afaceri de peste 25 mil. euro în 2022, plus 42% faţă de anul 2021.

”În 2023, cele mai multe companii au devenit foarte precaute cu noile investiţii, ceea ce a dus la o temporizare a implementării de proiecte. În acest context, ne-am concentrat pe creşterea calităţii serviciilor noastre pentru a acoperi întreaga plajă de nevoi apărute din partea clienţilor. Chiar şi în climatul curent, dominat de prudenţă, am obţinut o creştere de 20% a veniturilor noastre. În viitorul apropiat, ne aşteptăm la o accelerare a investiţiilor în proiecte de tehnologie. Este singura cale prin care companiile pot deveni mai performante”, a spus Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator al Zitec.

În primele şase luni din 2023, Zitec a început colaborarea cu o serie de clienţi noi (atât din piaţa internaţională, cât şi din cea locală), printre care se numără Libra Internet Bank, Philips România, KFC, X-Flow, precum şi alte branduri, au mai transmis reprezentanţii companiei.

”Volumul de business din proiectele noi a crescut cu 138% în primele şase luni ale acestui an faţă de perioada ianuarie – iunie 2022. Amploarea proiectelor dezvoltate cu clienţi internaţionali a crescut de asemenea, în concordanţă cu direcţia strategică pe care ne-am asumat-o, de a ne extinde accelerat şi pe pieţele externe.”

Potrivit reprezentanţilor companiei, pe lângă creşterea veniturilor din serviciile de consultanţă, dezvoltare software şi conexe, au înregistrat creşteri foarte bune şi cele două produse software dezvoltate de Zitec: Mirro.io şi Regista.ro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments