26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALKozel este partener UNTOLD pentru al doilea an consecutiv și aduce experiențe...

Kozel este partener UNTOLD pentru al doilea an consecutiv și aduce experiențe inedite pentru festivalieri

Pentru al doilea an consecutiv, Kozel este partenerul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, UNTOLD. În perioada 3-6 august, brandul ȚAPăn de bere îi va întâmpina pe pasionații de muzică cu noi experiențe inedite și, pentru un plus de savoare, cei care spun „da” provocărilor Kozel vor putea câștiga premii atractive.

Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries
Iulia Andreșoiu – Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries

”Ne bucurăm să revenim cu experiența Kozel la UNTOLD și să aducem în inima distracției un element inedit – barul supradimensionat Kozel! Le pregătim festivalierilor o mulțime de surprize și îi așteptăm cu îndrăgitele Kozel Premium Lager și Kozel Dark, dar și cu ritualuri surprinzătoare de servire a berii,” spune Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Experiența festivalului va fi condimentată și cu multe surprize și premii pentru pasionații de bere și nu numai. Zona Kozel va fi ușor de găsit datorită barului supradimensionat care are o înălțime de 12 metri. Printre premiile puse la bătaie în această zonă, se numără și accesul în longe-ul VIP Kozel, care oferă o perspectivă de la înălțime asupra festivalului, dar și o priveliște panoramică ideală pentru fotografii reușite.

Cei care sunt în căutarea unor arome inedite vor putea participa la un masterclass oferit de cei mai „țapeni” tapsteri și vor învăța care sunt ritualurile de servire a berii Kozel. Fie că aleg ritualul de servire cu crustă de miere sau scorțișoară, pe cel cu ciocolată, creat special pentru UNTOLD, ori combinații clasice, precum mixul dintre Kozel Premium Lager și Kozel Dark, la final participanții vor degusta berile pe care le-au preparat cu ajutorul experților.

Fiindcă berea și muzica se completează perfect, participanții vor fi întâmpinați și cu o experiență în cadrul careia își pot testa talentul de DJ. Acolo, vor găsi toate echipamentele de care au nevoie pentru a crea un sound mix care să îi definească. Fiecare doritor va avea alături un DJ cu experiență, pentru un scurt training, dar și pentru sprijin în procesul de creație.

Astfel, Kozel va aduce la UNTOLD un plus de savoare și momente memorabile pentru toți cei prezenți.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments