26.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iunie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România a înregistrat o...

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România a înregistrat o creştere de 135% a profitului net pe parcursul anului 2022, depăşind 1,2 mil. lei

NTT DATA România, furnizor de servicii şi soluţii software, a înregistrat o creştere de 135% a profitului net pe parcursul anului 2022, depăşind astfel pragul de 250.000 euro (1,2 milioane de lei), arată datele publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Anul 2022 a adus creşteri şi în ceea ce priveşte cifra de afaceri a companiei NTT DATA România. Astfel, furnizorul de servicii şi soluţii software a închis anul 2022 cu afaceri de peste 95,6 milioane de euro (471,1 milioane de lei), înregistrând o creştere de 10% comparativ cu anul 2021, când compania raporta afaceri de peste 86,1 milioane de euro (425,8 milioane de lei). Pe parcursul anului trecut, subsidiara locală a grupului japonez NTT DATA şi-a mărit şi echipa, astfel că la finalul lui 2022 compania a raportat un număr de 1.118 angajaţi, în creştere cu 1% faţă de anul precedent, când în cadrul NTT Data România lucrau 1.106 persoane. 

În prezent, compania deţine birouri în Cluj- Napoca, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Sibiu, iar angajaţii pot alege să lucreze şi de la distanţă, arată informaţiile publicate de reprezentanţii companiei pe site-ul propriu. În continuare, potrivit datelor de pe site-ul companiei, NTT Data România are în plan recrutarea a peste 50 de specialişti şi profesionişti în diverse zone precum Business Support Functions, Advanced Embedded Technologies, Software, Management and Top Opportunities, Cybersecurity and Networking, Remote opportunities, Cloud, Project Management, Software Quality Assurance & Testing, Data Consultancy and CRM Tools, Java, SAP, Application Management Support.

De asemenea, compania a dezvoltat şi programe de educare şi dezvoltare a competenţelor digitale dedicate studenţilor, care au înregistrat un număr de circa 4.000 de studenţi pasionaţi de domeniul IT&C, mai arată informaţiile de pe site-ul NTT DATA România. În prezent, studenţii interesaţi pot aplica pentru a ocupa un loc în cadrul celor trei programe deschise de NTT DATA România: Service Desk Trainee with German, Samurai Program for students (scholarship, proactive application) şi Shogun Program for students (academy, proactive application).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments