26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIBCR a lansat primul credit ipotecar online din România

BCR a lansat primul credit ipotecar online din România

BCR a acordat în ultima săptămână, primele credite ipotecare online, o premieră în România, soluţia financiară CASA MEA fiind disponibilă pe platforma de digital banking George. Suma maximă a creditului în varianta online poate ajunge până la 450.000 lei, iar clienţii nu trebuie să aibă alte credite garantate în desfăşurare.

Proiectul este disponibil în această fază pentru clienţii care sunt angajaţi pe perioadă nedeterminată, obţin venituri din salarii şi contractează creditul fără un coplătitor. Echipele din laboratoarele digitale ale BCR lucrează pentru ca toţi clienţii să poată accesa online creditul CASA MEA de la BCR, a transmis banca.

”Evoluţia creditului CASA MEA într-un produs online reprezintă o premieră pe piaţa din România şi aduce cu sine o experienţă inovatoare în achiziţia unei locuinţe. Principalele probleme ale unui credit de casă au fost mereu timpul îndelungat, complexitatea şi lipsa de claritate privind documentaţia proprietăţii şi drumurile nenumărate pe care clientul trebuia să le facă”, spune Vlad Huţuleac, director executiv adjunct Produse şi Segmente Retail la BCR.

Odată cu aplicarea pentru credit, clienţii sunt ghidaţi pas cu pas în procesul de achiziţie, primind asistenţă şi informaţii despre documentele necesare, precum şi recomandări referitoare la modul cum acestea se pot obţine şi paşii de urmat, completează el. “Vor avea foarte rapid informaţiile necesare pentru a lua o decizie corectă bazată pe calculul în timp real al sumei maxime pe care o pot obţine şi vor primi, de asemenea, beneficii suplimentare în George şi reduceri de dobândă pentru încasarea salariului şi încheierea asigurărilor de viaţă, şomaj şi altele.”

Care sunt paşii indicaţi de BCR pentru a aplica online la creditul CASA MEA?

  1. Intri în magazinul George şi aplici la creditul Casa Mea; dacă nu eşti client BCR, va trebui să-ţi deschizi online un cont George, pe site-ul BCR (bcr.ro), şi să-ţi instalezi aplicaţia George;
  2. În doar câteva minute, obţii o ofertă fermă, aprobată financiar. Afli imediat cât poţi împrumuta şi îţi configurezi creditul aşa cum ţi-l doreşti: alegi cum să-l plăteşti înapoi (în rate egale sau descrescătoare) şi cu ce tip de dobânda: fixă sau variabilă. Primeşti toate informaţiile pentru a lua o decizie informată;
  3. Rezervi oferta şi, pentru 3 luni, este garantată;
  4. Imediat după ce ai aplicat sau oricând în cele 3 luni, George te pregateşte pentru ce urmează. Afli pas cu pas ce ai de facut: de ce documente ai nevoie, de unde le obţii şi ce faci cu ele;
  5. Descarci aplicaţia Casa Mea şi încarci documentele casei. Urmează analiza documentelor în bancă şi evaluarea casei;
  6. Primeşti pe telefon aprobarea şi, tot în George, te pregateşti pentru singura vizită la banca de care ai nevoie, conform legislaţiei în vigoare, ca să semnezi contractele finale.  
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments