20.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIÎncepe ediţia a 9-a a festivalului Electric Castle la Castelul Bánffy din...

Începe ediţia a 9-a a festivalului Electric Castle la Castelul Bánffy din Bonţida, Cluj

Ediţia a 9-a a festivalului Electric Castle are loc între 19 şi 23 iulie 2023, la Castelul Bánffy din Bonţida, Cluj. În cadrul festivalului vor activa 12 scene şi va fi amplasat un camping cu 20.000 de participanţi. Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx, Peggy Gou plus alţi peste 300 de artişti vin la Electric Castle 2023.

De miercuri şi până duminică inclusiv, la Iulius Mall Cluj, în fața Iconic Garden, va fi amplasată stația Electric Buses, unde vor veni și pleca autocarele către Bonțida. Biletele le poți achiziționa tot din Iulius Mall. Față de anul trecut, organizatorii au suplimentat cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea în trenurile EC, astfel că acestea devin cea mai simplă și rapidă cale de a ajunge în festival. Timpul de așteptare în orele de vârf va fi de aproximativ 30 de minute. Participanții au la dispoziție o linie WhatsApp dedicată prin care pot sesiza orice probleme legate de transport. Cei care aleg să vină la castel cu mașina sunt îndemnați să-și ia prietenii cu ei. Mașinile cu toate locurile ocupate vor primi parcare gratuită, iar pasagerii vor putea câștiga o mulțime de premii prin inițiativa Carpooling by OMV.

Experiența EC este 100% cashless. Alimentarea brățării se poate face online, în contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card. Festivalul are, și acest an, propriul supermarket, peste 35 de restaurante, chiar și o zonă de grill pentru cei care vor să-și pregătească singuri masa. Accesul cu alimente și apă este permis doar pentru cei cazați în EC Village, atât timp cât produsele nu sunt ambalate în recipiente de sticlă. Aparatele foto & video, laptopurile, medicamentele, steagurile & selfie sticks și apa în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. Nu pot fi aduse în nicio zonă din festival: droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitate, mobilier de grădină, sisteme audio, drone.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments