10.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAntreprenorii Ştefan Blasko şi Roland Kerekes din Baia Mare au ajuns la...

Antreprenorii Ştefan Blasko şi Roland Kerekes din Baia Mare au ajuns la afaceri de peste 31 mil. euro cu producătorul de aparate de control şi distribuţie a electricităţii Electro Sistem

Producătorul şi furnizorul de aparate de control şi distribuţie a electricităţii Electro Sistem din Baia Mare, controlat de antreprenorii Ştefan Blasko şi Roland Kerekes, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 154,4 mil. lei (31,3 mil. euro), în creştere cu 38% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Electro Sistem a obţinut în 2022 un pro­fit net de peste 16,7 mil. lei (3,4 mil. euro), cu aproximativ 84% mai mare faţă de 2021, când compania a realizat un câştig net de 9,1 mil. lei (1,8 mil. euro), conform datelor publice. Electro Sistem a ajuns anul trecut la un număr mediu de 363 de angajaţi.

Electro Sistem realizează puncte de alimentare, utilizate în reţelele electrice de distribuţie în cablu, urbane sau rurale, pentru alimentarea pe medie tensiune a unui obiectiv sau mai multor obiective publice, comerciale sau industriale. Punctele de alimentare pot fi utilizate şi în cazul parcurilor fotovoltaice pentru racordarea la sistemul energetic naţional.

Portofoliu de produse Electro Sistem include şi celule electrice de medie tensiune pentru puncte de alimentare şi posturi de transformare, tablouri şi cutii de distribuţie, firide, blocuri de măsură şi distribuţie, tablouri de compensare a energiei reactive, tablouri de servicii interne şi de control, echipamente pentru linii electrice aeriene, transformatoare de distribuţie, echipamente de măsură de medie tensiune, staţii de transformare 110 kV/MT şi staţii de conexiuni.

Pe plan local, Electro Sistem a realizat alimentarea cu energie electrică a mai multor supermaketuri LIDL şi Cora, dar şi extinderea reţelelor de distribuţie energie electrică în parcului industrial ARC Parc Dej. Compania Electro Sistem a fost fondată în anul 1996 la Baia Mare de către antreprenorul Ştefan Blasko, având domeniu de activitate fabricarea aparatelor de control şi distribuţie a electricităţii. În prezent, din acţionariatul Electro Sistem face parte şi antreprenorul Roland Kerekes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments