11.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIRaiffeisen Bank lansează trei noi soluţii de investiţii SmartInvest

Raiffeisen Bank lansează trei noi soluţii de investiţii SmartInvest

Raiffeisen Bank şi Raiffeisen Asset Management lansează trei noi soluţii de investiţii recurente din seria SmartInvest, având ca ţintă fondurile de investiţii Raiffeisen Euro Flexi, Raiffeisen Ron Flexi şi Raiffeisen România Dividend. Cele trei soluţii de investiţii sunt SmartInvest Flexi (investeşte în Raiffeisen Ron Flexi), SmartInvest Euro Flexi (investeşte în Raiffeisen Euro Flexi) şi SmartInvest Growth (investeşte în Raiffeisen România Dividend).

”Mă bucur că, împreună cu Raiffeisen Bank, continuăm să dezvoltăm oferta noastră de produse menite să contribuie la bunăstarea financiară a clienţilor noştri. Prin lansarea celor trei noi soluţii de economisire SmartInvest completăm spectrul de risc disponibil pentru investitorii care doresc să-şi construiască un portofoliu prin intermediul investiţiilor recurente. Acum avem soluţii de investiţii dedicate atât investitorilor aflaţi la început de drum, care vor să-şi construiască prima rezervă de lichiditate, cât si celor care vor să-şi îndrepte atenţia către Bursa de Valori Bucureşti, căreia, odată cu listarea de succes a Hidroelectrica, i se deschid noi oportunităţi de dezvoltare de care sperăm să beneficieze toţi investitorii.”, a declarat Adrian Negru, Preşedinte CA şi Director General, Raiffeisen Asset Management.

Sumele minime pentru economisirea lunară sunt de 200 lei, respectiv 50 euro. În plus, au cote reduse de impozitare pentru câştigurile din fondurile de investiţii, 1% la deţineri mai lungi de 365 de zile, 3% pentru deţineri mai scurte de 365 de zile. 

”Misiunea noastră este să ne asistăm clienţii să dobândească planuri financiare cât mai bine administrate. În acest sens, ne îmbunătăţim constant portofoliul de produse de investiţii şi continuăm să ne dezvoltăm oferta pentru clienţii care doresc să stabilească şi atingă obiective financiare de termen scurt, mediu sau lung”, a precizat Mihail Ion, Vice Preşedinte Pieţe de Capital Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România. De la lansarea planurilor SmartInvest, peste 35.000 de persoane au investit într=un portofoliu de acţiuni.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments