14.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la TCI Contractor General construiesc parcarea de peste 800 de...

Clujenii de la TCI Contractor General construiesc parcarea de peste 800 de locuri de la aeroportul Cluj pentru 12 mil. euro

Compania clujeană TCI Contractor General, administrată de Ştefan Dorin Oltean, Daniela Borsa şi Horea Bucşa, a câştigat licitaţia pentru execuţia lucrărilor la parcarea de la Aeroportul Internaţional ’’Avram Iancu’’ Cluj-Napoca, valoarea contractului fiind de 60,8 mil. lei (12,3 mil. euro), iar durata de execuţie de 12 luni. Proiectul presupune amenajarea a 863 de locuri de parcare, din care 37 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, 30 pentru autovehicule electrice şi hibride, 788 locuri de parcare pentru autovehicule şi 8 peroane pentru autobuze.

”Primăria municipiului Cluj-Napoca a obţinut autorizaţia de construire pentru execuţia lucrărilor. Proiectul prevede amenajarea accesului din drumul naţional a unei platforme pentru zona de parcare. Pentru mijloacele de transport se vor organiza staţii echipate cu dotările şi infrastructura necesară desfăşurării activităţilor specifice. De asemenea, este prevăzută şi amenajarea unui terminal tip autogară, care va cuprinde Corp C1 – clădire terminal şi copertinã, Corp C2 – copertină autocare şi piaţetă publică. Accesul va fi asigurat din strada Traian Vuia către platfoma pentru staţionare şi către zona de autogară”, a spus Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Compania TCI Contractor General, executantul lucrărilor de construcţie la ’’Park & Ride’’ de la aeroportul Cluj, provine din cadrul Trustului de Construcţii Industriale din Cluj-Napoca, fondat în anul 1952. TCI Contractor General a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 90,1 mil. lei, un profit net de 3,6 mil. lei, având un număr mediu de 201 de angajaţi, potrivit datelor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania are executate mai multe lucrări de construcţii la Cluj-Napoca, printre care sediile Romtelecom, Universităţii de Medicină şi Farmacie, Universităţii Tehnice, Curtea de Apel, Institutul de Statistică, dar şi blocuri de locuinţe, conform site-ului constructorului clujean. Compania TCI Contractor General este administrată de Ştefan Dorin Oltean, Daniela Borsa şi Horea Bucşa.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments