-3.3 C
Cluj-Napoca
marți, decembrie 5, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURIRecord la Schaeffler România: peste 3.330 de participanți la Ziua Porților Deschise...

Record la Schaeffler România: peste 3.330 de participanți la Ziua Porților Deschise (P)

Schaeffler România a organizat cu succes ediția 2023 a evenimentului emblematic, Ziua Porților Deschise, dedicat angajaților și familiilor acestora, în care copiii au fost invitații de onoare. Evenimentul a atras un număr impresionant de participanți, depășind recordul precedent, cu +1000 participanți. Peste 3.330 de angajați, alături de familii, au avut ocazia de a descoperi universul Schaeffler. Totodată, Ziua Porților Deschise a reprezentat o oportunitate excelentă de a vedea din interior cum funcționează una dintre cele mai importante companii din România, si, de asemenea, de a împărtăși valorile fundamentale pe care Schaeffler le promovează.

Cu o ofertă vastă și variată de peste 40 de activități, organizate pe două domenii esențiale – Lumea Copiilor și Lumea Tehnicii – Ziua Porților Deschise a stimulat simțurile și imaginația participanților de toate vârstele. Fie că au fost atrași de mașina pompierilor, de gustul savuros al mesei servite la cantină sau de punctul de grătar special amenajat, toți s-au bucurat de o experiență memorabilă. Standul de înghețată și Sunday Bar-ul, într-o explozie de gust și culoare, au fost în centrul atenției. Pe lângă acestea, au adus un plus de entuziasm cabinele foto și standurile tematice, precum Standul Safety, care a oferit activități interactive de colectare selectivă și de identificare a echipamentului de protecție adecvat pentru diferite situații de risc.

Lumea Tehnicii a deschis porțile către procesele de producție de ultimă generație ale Schaeffler România. Participanții au avut ocazia unică de a explora diverse domenii tehnice, cum ar fi zona electro, zona CNC și zona de lăcătușerie. În plus, prin intermediul experiențelor interactive, cum ar fi realitatea virtuală, simularea sudurii, realizarea pieselor de șah, gravarea și montarea rulmenților, simulările pe utilaje CNC și altele, specialiștii Schaeffler au oferit o perspectivă captivantă asupra meseriilor căutate pe piața muncii și au inspirat participanții cu oportunități de viitor. Cu un număr atât de mare de participanți, acest eveniment a demonstrat angajamentul ferm al Schaeffler România față de grija pentru angajați și familiile acestora, precum și dorința constantă de a consolida legăturile cu comunitatea locală. Acest succes deosebit reflectă nu doar popularitatea evenimentului în sine, ci și reputația solidă de care se bucură Schaeffler. Compania rămâne fidelă valorilor sale fundamentale și continuă să depășească așteptările, demonstrându-și implicarea în a crea un viitor mai bun și a influența pozitiv comunitatea locală și industria în ansamblu.

În calitate de furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Compania de tehnologie produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de 15,8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 83.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, Schaeffler este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments