14.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 27, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIWizz Air reia zborurile de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Antalya, Turcia

Wizz Air reia zborurile de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Antalya, Turcia

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat reintroducerea a două rute din București și Cluj-Napoca către Antalya. Biletele sunt disponibile acum pe site-ul Wizz Air și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 RON.

Antalya este un minunat oraș cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, atracții istorice și un vechi port roman plin de iahturi. De asemenea, destinația este bine-cunoscută ca perla de pe Riviera turcească pentru apa sa limpede, viața de noapte vibrantă, excursiile cu barca, numeroasele zone cu plajă, servicii excepționale și obiective unice ce datează din Antichitate. Coasta mediteraneeană a provinciei Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive familiilor, pentru o vacanță perfectă pe plajă.

Pentru cei care se află în căutarea aventurii și a activităților în aer liber, Antalya este înconjurată de peisaje fascinante. Munții Taurus, cu vârfuri și văi uimitoare, asigură trasee pentru drumeții cu priveliști de neuitat. Cascadele Düden și Kurşunlu oferă un cadru liniștit pentru plimbări în natură și picnicuri.

Antalya se mândrește, de asemenea, cu o viață de noapte vibrantă și o scenă bogată de divertisment. Orașul este presărat cu baruri elegante, cluburi și restaurante care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv delicii tradiționale turcești. Marina plină de viață este un loc perfect pentru o plimbare relaxată, putând să vă bucurați de priveliștile panoramice ale iahturilor și atmosfera plină de viață a orașului.

”Suntem încântați să anunțăm reintroducerea rutelor către Antalya în programul de zboruri Wizz Air, care fac legătura cu București și Cluj, reafirmând dedicarea noastră de a oferi pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Asigurând aceste rute la tarife competitive, ne propunem să le oferim călătorilor experiența acestei destinații de agrement, pentru a-și crea amintiri de neuitat. Inițiativa reflectă angajamentul nostru ferm de a oferi ocazii de călătorie excepționale clienților. Antalya, cu peisajele sale uluitoare, istoria adânc înrădăcinată și cultura vibrantă, este o destinație pe care trebuie neapărat să o vizitați și ne mândrim cu faptul că furnizăm legături convenabile către acest oraș remarcabil. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile.”, a spus Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 181 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 51,1 milioane de pasageri în anul financiar F23, care s-a încheiat pe 31 martie 2023. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments