11.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALJoi se deschide o nouă locație my Geisha în Iulius Mall Cluj....

Joi se deschide o nouă locație my Geisha în Iulius Mall Cluj. Ofertele inaugurale ajung până la 25%, iar primii clienți primesc câte un cadou

Fie că el preferă notele mai puternice de ambra și ea pe cele dulci, precum irisul sau migdalele, cu siguranță veți găsi parfumurile perfecte pentru amândoi, la my Geisha. Noua locație din Iulius Mall Cluj, urmează să se deschidă joi, 15 iunie 2023. my Geisha este dedicată tuturor iubitorilor de esențe unice și pasionatelor de skincare, și va aduce propuneri de parfumuri create în Emiratele Arabe și produse coreene pentru îngrijirea tenului.

Note puternice și persistente de ambra, lemn de agar, mosc și multe alte esențe te vor întâmpina în viitoarea locație a brandului my Geisha, care se va afla în zona Cinema City din Iulius Mall Cluj. Cu ocazia inaugurării vor fi discount-uri de până la 25% la toate produsele, iar primii 50 de clienți vor primi câte un parfum pouch size. În același timp, primele 25 de persoane care vor achiziționa produse de cel puțin 1.000 de lei din noua locație, vor primi câte un parfum pe care îl pot personaliza cu o aromă unică, aleasă de ei, împreună cu Denisa Tănase, CEO & Founder my Geisha. La inaugurare va fi prezentă și influencerul Daiana Anghel.

Disponibile într-o  gamă de miresme creată de maeștri parfumieri din Emiratele Arabe, propunerile care au cucerit întreaga țară vor putea fi testate în noua locație din Iulius Mall. Irisul, moscul, vanilia și șofranul se împletesc în sticluța Powder, florile de cireș, migdalele dulci și notele delicate de trandafiri pot fi descoperite în parfumul Sakura, iar Cannabis, parfumul care poate fi folosit atât de ea, cât și de el, unește note verzi și lemnoase cu cafea și tabac. my Geisha are și o colecție de uleiuri de parfum, ce persistă până la 24 ore, și a căror arome te cuceresc pe loc.

Pentru cei care sunt în căutarea unui cadou special, noua locație va dispune și de gama my Geisha Luxury, unde vor descoperi o trilogie seducătoare de uleiuri si ape de parfum, în sticluțe de cristal: Foreplay, Rehab și Overdose.

Pentru fiecare dintre doamne și domnișoare, ritualul de skincare este o adevărată experiență. La my Geisha vei găsi produse coreene pentru îngrijirea pielii, precum: măști de față cu particule de aur ce oferă luminozitate tenului, măști pentru ochi pentru un aspect radiant, exfoliante pentru netezirea pielii, seruri cu acid hialuronic și multe alte produse care au revoluționat industria de beauty.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments