20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania de construcţii Amicii Building din Bistriţa-Năsăud, controlată de fraţii Gîvan, a...

Compania de construcţii Amicii Building din Bistriţa-Năsăud, controlată de fraţii Gîvan, a ajuns la afaceri de 11,5 mil. euro

Amicii Building, o companie de construcţii din lo­calitatea Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, deţi­nută de fraţii Ionuţ Gîvan, Nicolaie Gîvan şi Adrian Gîvan, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 56,7 mil. lei (11,5 mil. euro), po­tri­vit da­telor disponi­bile pe site-ul Minis­terului Finanţelor. Compa­nia a avut anul trecut un profit net de 3,7 mil. lei (752.000 de euro), conform datelor pu­blice. Compania a avut în 2022 un nu­măr mediu de 101 de angajaţi.

Amicii Building are în portofoliu mai multe case con­strui­te, amenajări exteri­oa­re, iar în prezent se ocupă de diverse etape de construcţie pen­tru clădiri univer­sitare, blocuri de locuinţe, hoteluri, hale in­dus­triale, săli de evenimente, şcoli şi grădiniţe, săli de sport. Din portofoliul Amicii Building fac parte hotelul Pano­ramic din Colibiţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, mai multe şcoli, că­mine, săli de evenimente, hale pe structură metalică.

Resortul Panoramic este, de altfel, chiar investiţia celor trei fraţi, la fel ca ansamblul rezidenţial Amicii Green Residence din Bistriţa. În toamna anului trecut, Amicii Building aveau încheiate contracte de achiziţie publică, a căror valoare cumulată depăşea 82 de milioane de lei. Printre beneficiari se regăsesc Compania Naţională de Investiţii, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi mai multe comune şi oraşe, potrivit datelor de pe platforma Confidas. Compania este deţinută, în mod egal, de Ionuţ Gîvan, Nicolaie Gîvan şi Adrian Gîvan.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments