26.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIPlatforma crypto Tradesilvania a ajuns la un miliard de euro rulaj în...

Platforma crypto Tradesilvania a ajuns la un miliard de euro rulaj în primii cinci ani de activitate

Platforma crypto Tradesilvania a atins în aprilie rulaje de un miliard de euro în primii cinci ani de activitate, devenind primul crypto unicorn din România. Volumul a fost realizat exclusiv din servicii crypto pentru clienții români și din Europa, platforma fiind disponibilă tuturor cetățenilor europeni de la lansarea acesteia în 2018.

”Acesta este un moment important în evoluția companiei și pentru echipa noastră, fiind un obiectiv realizat care ne încurajează să menținem ritmul de investiții în ecosistemul crypto din România și Europa. Acest rezultat se datorează echipei și celor peste 60.000 de clienți, iar acum ne pregătim pentru următorul prag: cel de 10 miliarde de euro la următorul bull run”, a declarat Răzvan Moldovan, Deputy CEO și cofondator Tradesilvania.

Obiectivele companiei pentru 2023 presupun o creștere de 100% a numărului de clienți retail, finalizarea procesului de integrare al canalelor de alimentare a conturilor pentru clienți și dezvoltarea unei comunități în jurul platformei și ecosistemului Tradesilvania în vederea creșterii accesibilității la piața crypto pentru cât mai mulți investitori.

”În primele luni ale acestui an investițiile clienților s-au menținut stabile în condițiile în care atât Bitcoin cât și Ethereum, cele mai importante două criptomonede, au înregistrat creșteri importante de la începutul anului. Bitcoin a avut o creștere de peste 70% în 2023 în detrimentul evoluțiilor piețelor financiare și a situației economice generale. Adopția rămâne în creștere susținută la nivelul întregii Europe, trend validat și de ultimul studiu de piață realizat de Tradesilvania în colaborare cu IPSOS care arată că patru din zece români au deținut sau dețin criptomonede”, a adăugat Răzvan Moldovan.

Cofondatorul Tradesilvania consideră că evoluțiile legislative recente, prin aprobarea MiCA, primul act legislativ european de reglementare a pieței crypto, vor susține acest trend și pe termen mediu și lung. Tradesilvania rămâne platforma crypto cu parteneriate în sistemul bancar local, o evoluție importantă atât pentru realizarea obiectivelor acesteia cât și pentru ecosistemul și adopția crypto din România.

Platforma premium de investiții crypto Tradesilvania.com este prezentă în România de peste cinci ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces non-stop la 70 de criptomonede pentru tranzacționarea SPOT, și la peste 2000 prin serviciul OTC (over the counter), cu 0% comision. Platforma se adresează persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor, facilitând adopția crypto atât ca instrument investițional cât și operațional, pentru companiile care dezvoltă soluții pentru noile industrii precum Metaverse, NFT, AI, Blockchain și altele.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments