12.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIConcerte live și delicii culinare din toate colțurile lumii, la Street FOOD...

Concerte live și delicii culinare din toate colțurile lumii, la Street FOOD Festival din Iulius Parc Cluj-Napoca. Vineri – Mihail, sâmbătă -Robin & The Backstabbers, duminică – Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase

Street FOOD Festival revine în Iulius Parc în perioada 25-28 mai 2023 și va cuprinde o gamă variată de vendori ce promit preparate din întreaga lume. Tema ediției, „Better Together”, evidențiază importanța incluziunii și încurajează vizitatorii să se conecteze cu ceilalți în timp ce se bucură de mâncare delicioasă. Participanții la festival se pot aștepta la o gamă largă de bucătării internaționale, inclusiv mexicană, thailandeză, indiană și multe altele. Meniul va fi completat cu muzică live. Astfel, vineri, pe 26 mai, de la ora 19:30, Timothy Kross va fi prima trupă care va concerta, iar de la ora 21:00, Mihail îi va încânta pe clujeni cu show-ul lui unic. Sâmbătă, începând cu ora 19:30, vor cânta Six Martini, urmați de Robin & The Backstabbers, iar ziua de duminică se va încheia cu show-ul trupelor Koszika & The Hotshots și Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase. Vor fi surprize internaționale în zona de DJ Spot, unde duminică, 28 mai, cei de la My Analog Journal vor aduce vibe funky și vor oferi o călătorie în Brazilia și nu numai, cu câteva ritmuri Boogie, Disco și Funk.

”Suntem încântați să oferim încă o ediție Street FOOD Festival clujenilor și să anunțăm tema «Better Together». Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, a declarat Bianca Apostu, Project Manager Street FOOD Festival.

La eveniment este așteptată toată lumea. Pentru cei mici va exista o zonă cu diverse activități care să-i distreze, dar și să le stimuleze curiozitatea, iar iubitorii de animale își pot aduce prietenii blănoși cu ei.

De asemenea, pentru că atât Iulius Mall Cluj, cât și organizatorii Street FOOD Festival sunt prietenoși cu mediul înconjurător, anul acesta la festival se vor folosi pahare reutilizabile. Vizitatori vor plăti suma de 10 lei pe pahar atunci când își cumpără bere la draft și au posibilitatea de a păstra paharul sau de a-l utiliza ori de câte ori comandă o băutură nouă. La final de zi îl pot returna la unul din cele 3 puncte de colectare și vor primi înapoi suma de 10 lei achitată inițial pe pahar. Prin această inițiativă se dorește reducerea canităților de deșeu plastic produs în festival sau chiar să li se ofere oamenilor un suvenir pe care să-l poată folosi și pe viitor. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.streetfoodfestival.ro, iar intrarea este liberă.Ne vedem la Street FOOD Festival Cluj-Napoca, între 25-28 mai, în Iulius Parc!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments