22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂThe Access Group deschide la Timişoara noul Global Operations Center EMEA şi...

The Access Group deschide la Timişoara noul Global Operations Center EMEA şi angajează în că 400 de specialişti IT

The Access Group, este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru organizaţii din Marea Britanie, Irlanda şi regiunea Asia Pacific si se extinde local datorita evoluţiei semnificative a operaţiunilor si a competenţelor ridicate de dezvoltare software şi suport tehnic pe care le ofera Romania. 75.000 de firme beneficiaza in prezent de solutiile de software create de Acces Group si compania isi doreste ca pana in 2025 sa aiba in portofoliu peste 5 milioane de utilizatori ai programelor sale.

Lansarea noului Centru Global de Operatiuni in Romania, la Timisoara, marcheaza o noua faza de extindere globala a grupului, ca urmare a investitiei de 9,2 miliarde de lire facuta de actionarilor Hg si TA Associates de anul trecut.

”The Access Group  îşi va continua dezvoltarea accelerată a operaţiunilor din România pentru a răspunde unei cereri crescute pentru soluţii de dezvoltare şi transformare digitală. Planurile noastre vizează dublarea numărului de profesionişti în domeniul tehnologiei, până la finalul acestui an. România a fost aleasă ca Global Operations Center EMEA, întrucât am dovedit împreună cu unii dintre cei mai talentaţi ingineri software că suntem un punct de referinţă important în inovaţia digitală”, spune Radu Giju, Managing Director The Access Group România.

Cu o expansiune continua in zona APAC planuita pentru anul 2023, lansarea Centrelor Globale de Operatiuni, cum este si cel de la Timisoara, va sustine tranzitia de la o afacere multi-teritoriala la o companie la scara globala.

”Ambitia noastra este sa cream un backbone de Centre Globale de Operatiuni care sa ofere management international dar si o infrastructura regionala care sa faca cresterea grupului mai sustenabila si mai usoara. Centrele vor livra excelenta in ingineria produselor, suport pentru clienti si pentru obtinerea succesului acestora, vanzari, marketing si realizarea unor operatiuni diverse, iar toate astea sunt reprezentarea fizica a ambitiilor, marcii si culturii companiei noastre. In fiecare locatie cream facilitati de talie mondiala pentru staff-ul si clientii nostri. Mai mult, vom cauta sa recrutam cei mai buni specialisti continuand parteneriatele cu universitatile din Romania. Centrele Globale de Operatiuni sunt de asemenea gata sa sustina programele noastre pentru cei aflati la inceput de cariera si sa dezvolte abilitatile acestor tineri. Totodata vor oferi pregatire de specialitate si o progresie clara pentru diferite roluri, parte tehnica, suport, vanzari si managementul oamenilor”, spune Terry Taylor, Access Chief Operating Officer si liderul programului de centre globale de operatiuni

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments