20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂMarsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj şi angajează peste...

Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj şi angajează peste 100 de oameni

Marsh McLennan (NYSE:MMC), lider global în servicii profesioniste de risc, strategie și resurse umane, lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca.

Cu venituri anuale care depășesc 20 miliarde USD și cu peste 85.000 de angajați la nivel global, Marsh McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunități de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analiști de sistem și manageri de proiect. Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa și va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman.

”Avem o istorie clădită pe 152 de ani de inovare și promovăm o cultură care încurajează experimentarea și dezvoltarea de idei noi. Pentru noi, inovația reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Tocmai de aceea, centrul IT de la Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care își doresc noi provocări profesionale.”, afirmă Paul Beswick, Chief Information Officer, Marsh McLennan.

Marsh McLennan are o prezență de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a a fost primul broker internațional de asigurări care a deschis un birou la București.

Cu o echipă de 550 de specialiști, Darwin™ este o parte a Marsh McLennan din anul 2016. Darwin ™ este platforma globală care sprijină angajații să își aleagă beneficiile în funcție de stilul lor de viață, permițând organizațiilor să atragă și să fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajați din portofoliul Mercer Marsh Benefits.

”Cluj-Napoca deține atât infrastructura cât și potențialul uman adecvate pentru a servi drept rampă de lansare pentru inovație la Marsh McLennan” afirmă Attila Takacs, Marsh McLennan Tech Hub Lead. În următoarele luni, Marsh McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spațiu ultramodern de birouri, cu o suprafață de 1.300 metri pătrați. Sediul va găzdui atât noul centru IT cât și echipa Darwin

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments