14.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 27, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURISchaeffler România onorată cu Safety Award de către GE Vernova

Schaeffler România onorată cu Safety Award de către GE Vernova

Schaeffler România a fost recunoscută ca furnizor cheie de către GE Vernova Offshore Wind business – Divizia de Energie Eoliană Offshore, în cadrul “Supplier Day”, Ziua Furnizorilor, desfășurată în Nantes. Evenimentul a fost dedicat recunoașterii celor mai buni furnizori ai companiei pentru anul 2022. Schaeffler România a fost onorată cu premiul în categoria „SAFETY” dintr-un total de 111 furnizori din 31 de țări.

Acest premiu este o dovadă a angajamentului companiei de a implementa o cultură solidă a siguranței în locația de producție de la Brașov, lucru care este susținut, de asemenea, și de programe speciale, precum ”Top Management as Safety Ambassadors”, prin care este subliniat faptul până la cel mai înalt nivel, siguranța și sănătatea angajaților ocupă o importanță deosebită. În plus, soluțiile de digitalizare și automatizare ale companiei joacă un rol important în creșterea siguranței din producție. Soluțiile de digitalizare și automatizare ale companiei joacă, de asemenea, un rol foarte important în creșterea siguranței la locul de munca. Robotul de sudură dezvoltat și implementat de Schaeffler România pentru sudarea inelelor de dimensiuni mari pentru rulmenți, este un exemplu concret prin care compania utilizează digitalizarea și automatizarea în vederea creșterii siguranței angajaților.

„Suntem mândri de rulmenții de mari dimensiuni produși pentru GE și onorati de această recunoaștere și de încrederea continuă în relația noastră de business. Suntem dedicați consolidării importanței siguranței în tot ceea ce facem și ne bucuram să continuăm colaborarea cu GE Vernova pentru a spori succesul și inovația în industria eoliană offshore”, a declarat Marius Pricop, Director de Fabrică Rulmenți Mari de la Schaeffler Romania.

În calitate de furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile – de-a lungul întregului ciclu de viață. Compania de tehnologie produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale.

Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 15.8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 84.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, Schaeffler este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci). Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments