26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAlfa Software din Cluj-Napoca a preluat portofoliul companiei Endeco şi intră pe...

Alfa Software din Cluj-Napoca a preluat portofoliul companiei Endeco şi intră pe segmentul de soluţii software pentru agricultură

Compania Alfa Software din Cluj-Napoca, specializată în furnizarea de sisteme informatice de business, a preluat expertiza şi portofoliul Endeco, împreună cu produsul software, Zefir. Odată cu această achiziţie, Alfa Software intră şi pe segmentul de soluţii software pentru domeniul agriculturii.

Endeco, companie activă de peste 20 de ani  pe piaţa dezvoltării de software-uri integrate, are experienţă demonstrată în analiza, elaborarea şi implementarea soluţiilor IT. Decizia de a preda portofoliul şi expertiza către Alfa Software a venit în contextul în care între cele două companii există deja o colaborare ce datează de mai mulţi ani.

”Pentru companiile preluate în portofoliul Alfa Software, vor urma noi paşi de dezvoltare a soluţiei informatice care să ducă la dezvoltarea accentuată a businessului lor. Pentru noi, această etapă este una de bun augur, deoarece ne ajută să ne dezvoltăm şi să ne orientăm şi spre zona de agribusiness. În cel mai scurt tip, produsul Zefir va fi integrat în ASiS ERP şi astfel, vom oferi soluţii integrate, mai complexe, clienţilor noştri”, a spus Cristian Gabriel Pavel, CEO Alfa Software.

Printre principalii clienţi care se bazează pe soluţia software dezvoltată de Endeco şi care intră, de acum, în portofoliul Alfa Software sunt Sipmilk Farm, Tober Agro, Fermele Ecologice Silvania. Cele trei companii preluate cumulează afaceri de peste 24 de milioane euro. 

Preluarea Endeco şi a soluţiei Zefir reprezintă o etapă importantă din strategia de creştere a Alfa Software, iar produsul software dezvoltat de Endeco va fi integrat în ASiS ERP. Astfel, prin integrarea Zefir în ASiS, sistemul devine şi mai eficient, iar noua verticală agribusiness va completa celelalte arii de business: producţie, servicii, construcţii, reciclare, distribuţie şi retail.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care funcţionează 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluţia ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producţie. Echipa de programatori care dezvoltă şi implementează sistemul ASiS are experienţă de peste 15 ani pe produs.

Alfa Software, activă de 26 de ani pe piaţa locală, dezvoltă sisteme ERP pentru cinci verticale de business: producţie, construcţii, servicii, transporturi şi utilităţi. În prezent, compania are peste 600 de clienţi, printre care se numără Arobs, Cemacon, Brikston Leier, Ortoprofil, Deltamed, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, MG Tec Industry. Alfa Software are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău şi acoperire naţională prin parteneri.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments