20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăIDEI DE AFACERIGeorge Retegan din Bistriţa a ajuns la afaceri de peste 4 mil....

George Retegan din Bistriţa a ajuns la afaceri de peste 4 mil. euro din distribuţia de produse profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare

Distribuitorul de produse profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare IKON Trading, controlat de antreprenorul George Retegan din Bistriţa, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 20,7 mil. lei (4,2 mil. euro), în creştere cu 18,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

IKON Trading a realizat anul trecut un profit net de 2,1 mil. lei (432.000 de euro), mai mare cu 72% faţă de anul precedent, conform informaţiilor publice existente. Compania a ajuns în 2022 la un număr mediu de 35 de angajaţi. Compania înfiinţată în anul 2005 la Bistriţa de antreprenorul George Retegan este distribuitor de produse profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare din România, având în portofoliu branduri pentru îngrijirea părului precum: Nashi Argan, Olaplex, Screen sau Sachajuan.

În anul 2021, IKON Trading a lansat brandul propriu Ikonik, destinat şi creat special pentru stiliştii români, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei. Industria de beauty din România s-a înscris pe un trend crescător în ultimii ani (perioada 2015-2021), înregistrând o rată medie annuală de creştere de 3,1%, atingând o valoare de circa 1,5 mld. euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments