12.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALSchaeffler România a semnat un contract de finanțare de aproape 550.000 de...

Schaeffler România a semnat un contract de finanțare de aproape 550.000 de lei cu Ministerul Economiei pentru dotarea laboratorului de testare și validare a rulmenților

Schaeffler România a semnat un contract de finanțare cu Ministerul Economiei, prin schema de ajutor de minimis „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creștere a competitivității produselor industriale”, pentru realizarea Proiectului “Dotarea laboratorului de testare și validare a rulmenților din Schaeffler România”. Valoarea totală a contractului este de 547.440 RON, din care 50% reprezintă ajutor de stat și 50% reprezintă contribuție din partea companiei.

Proiectul aprobat de Ministerul Economiei are în focus dezvoltarea capacităților de măsurare în Centrul de Testare și Validare Schaeffler România prin achiziția a două echipamente, care vor crește precizia de măsurare a coliviilor din plastic, precum si acuratețea anumitor parametrii de pe role. Investiția se aliniază angajamentului companiei de a se concentra pe inovație si dezvoltare și de a contribui la creșterea competitivității produselor și serviciilor pentru clienții globali. Soluțiile de înaltă tehnologie fac parte din obiectivele strategice ale locației de la Brașov, a doua cea mai mare locație de producție din Grupul Schaeffler, care de mai bine de 20 de ani și-a consolidat poziția de lider pe piața locală și globală în domeniul rulmenților de mari dimensiuni și a componentelor pentru industria automotive.

Dezvoltarea Centrului de Testare și Validare Schaeffler România aduce beneficii importante pentru Schaeffler, prin creșterea gradului de eficiență operațională, cât și printr-o contribuție concretă în creșterea calității produselor și serviciilor oferite. Investiția va oferi, de asemenea, un suport important pentru perfecționarea echipelor de specialiști din locația de la Brașov, așa cum precizează și Sergiu Rosianu, Manager R&D.

”Semnarea contractului de finanțare cu Ministerul Economiei reprezintă un alt pas important pentru dezvoltarea capacităților de cercetare și dezvoltare pentru validarea produselor din Schaeffler România. Achiziționăm echipamente noi pentru a sprijini cei 180 de ingineri, care lucrează pentru diverse proiecte de cercetare și dezvoltare”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments