22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALPoliclinica Maieru, judeţul Bistriţa-Năsăud, a finalizat anul 2022 cu afaceri de 3,5...

Policlinica Maieru, judeţul Bistriţa-Năsăud, a finalizat anul 2022 cu afaceri de 3,5 mil. lei, plus 50%

Policlinica Maieru, din localitatea Maieru, judeţul Bistriţa-Năsăud, a avut o creştere de 50% anul trecut, ceea ce înseamnă afaceri de circa 3,5 mil. lei, potrivit Ziarului Financiar. Între 15.000 şi 20.000 de pacienţi au venit pentru investigaţii în cadrul operatorului privat în 2022.

”Am reuşit să finalizăm două locaţii noi, în comuna Şieu şi comuna Dumitra. Am reuşit, alături de partenerii noştri de la Policlinica MedTotal, să facem un laborator de analize, situat în clinica noastră din Dumitra. Am reuşit să finalizăm cele două clinici, a durat puţin partea de avizare. Mai avem de achiziţionat aparatură pentru clinica din Dumitra. O să avem 18 specialităţi, de la partea de cardiologie, medicină internă, urologie, neurologie, psihiatrie”, a declarat Alexandru Vasile, cofondator al Policlinicii Maieru, citat de ZF.

Nevoia de servicii medicale şi în mediul rural l-a determinat pe antreprenorul Alexandru Vasile să pornească un business în piaţa privată a sănătăţii în comuna Maieru din judeţul Bistriţa-Năsăud, la circa 60 km de oraşul reşedinţă de judeţ. Alături de antreprenor au venit şi alte businessuri medicale, cu care acesta colaborează pentru serviciile integrate, de laborator, de recuperare.

”Am deschis alături de partenerii noştri de la MedTotal un centru de pediatrie în Bistriţa, NovKids şi încercăm să atingem toate ramurile medicale. Pe partea de recuperare, colaborăm cu Physiokinetic. Am creat un nou brand -Nov Ruralis, pentru a crea un singur nume pentru zona de rural a clinicii noastre. Va fi NovKids pentru pediatrie, Nov Ruralis pentru partea de clinici şi Nov Medical pentru laborator”, a mai explicat Alexandru Vasile.

Acesta a spus că infrastructura de sănătate privată pentru mediul rural, o zonă ocolită de investiţiile marilor jucători, este importantă, astfel încât şi pacienţii care nu pot merge până în cel mai apropiat oraş să poată accesa servicii medicale. Circa 20% din businessul policlinicii Maieru vine din colaborarea cu Casa de Asigurări. În prezent, personalul medical numără 22 de medici, angajaţi proprii şi colaboratori, care vin inclusiv din oraşe ca Bistriţa, Cluj Napoca, Târgu-Mureş.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments