22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei...

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding, cel mai mare producător de ouă din România

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România, cu o garanţie acordată de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

”Toneli Holding, construieşte an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piaţă, ci şi un etalon în ceea ce priveşte producţia şi distribuţia de oua şi alte produse adiacente. Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conştienţi că avem nevoie de suportul tuturor stakeholder-ilor şi aici instituţiile financiare au un rol relevant. Suntem onoraţi să avem alături de noi în această călătorie ambiţioasă, bănci cu rezonanţă pentru economia românească, precum CEC Bank şi EximBank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere şi responsabilitate”, a declarat Toni Khoury, Director General, Grupul de firme Toneli.

Toneli Holding colaborează cu CEC Bank încă din anul 2013.

”În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susţinem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiţie. Finanţarea agriculturii a înregistrat, anul trecut, o evoluţie deosebită, CEC Bank consolidându-şi poziţia în acest domeniu, soldul creditelor acordate agriculturii crescând cu circa un miliard de lei”, a declarat Laura Mihai, director Direcţia Clienţi Mari CEC Bank.

 Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 61,8 miliarde lei, la sfârşitul lui 2022. Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România, cu o producţie anuală de peste 400 mililoane de ouă. Compania este lider de piaţă, fiind prezentă în toate canalele de comerţ – modern, tradiţional şi online, HoReCa, export şi industrie, iar în cazul comerţului modern, deţine 30% din volumul total de ouă comercializat.

Compania îşi desfăşoară activităţile de creştere a păsărilor şi pe cea de producţie în 24 de ferme amplasate în zona de sud a României, în judeţele Giurgiu, Teleorman, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Argeş. Toneli este controlat de un grup de investitori libanezi care deţin şi Agrisol International, un business integrat care include o fabrică de furaje, mai multe ferme de creştere a păsărilor şi de reproducţie, respectiv îngrăşare a porcinelor, în judeţele Prahova şi Ialomiţa.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments