20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFamilia Rapotan a ajuns la opt magazine de materiale de construcţii sub...

Familia Rapotan a ajuns la opt magazine de materiale de construcţii sub brandul MatHaus

Familia Rapotan, care a pus bazele companiei de distribuţie a materialelor de construcţii Arabesque şi ale reţelei de magazine MatHaus, se extinde cu o unitate nouă la Suceava. Magazinul va fi deschis pe 24 martie 2023, potri­vit unui anunţ postat pe site-ul MatHaus, şi este amplasat pe strada Traian Vuia la numărul 17.

MatHaus reprezintă divizia de retail a distribuitorului de materiale de construcţii Arabesque, fondat de familia Rapotan din Galaţi. Pe lângă magazinul online, MatHaus constă momentan în şapte magazine fizice în ţară, potrivit informaţiilor de pe site-ul de prezentare. Astfel, noul punct de vânzare de la Suceava va duce reţeaua la opt magazine. Celelalte unităţi se află în Oradea, Craiova, Piteşti, Bucu­reşti (Vitan), Constanţa, Galaţi şi Iaşi.

Parcul auto intern al companiei este format din 1.000 de ca­mioane de diferite dimensiuni, livrările putând fi făcute şi prin intermediul companiilor de curierat, arată aceeaşi sur­să. Magazinelor fizice MatHaus li se adaugă o reţea de 23 de depozite Arabesque, de unde vânzările se fac angro. Dintre produsele pe care le comercializează compania fac parte oţel-beton, cărămidă, sisteme de acoperiş, gips-carton, in­stalaţii, articole electrice şi finisaje, parchet, uşi, pal mela­minat, feronerie şi produse pentru grădină.

Fondată în 1994 în Galaţi de omul de afaceri Cezar Rapotan, compania Arabesque şi-a extins afacerile şi peste graniţe. În 2005, intra pe piaţa din Republica Moldova, prin deschiderea unui centru la Chişinău, iar la scurt timp a urmat extinderea în Ucraina, sub denumirea Budmax. Ulterior, reţeaua Arabesque şi-a continuat strategia de expansiune, intrând pe piaţa din Bulgaria.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments