23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALEckerle din Cluj-Napoca a bifat afaceri de peste 51 mil. euro în...

Eckerle din Cluj-Napoca a bifat afaceri de peste 51 mil. euro în 2022

Furnizorul de componente auto Eckerle Automo­tive, subsidiara locală a grupului german Eckerle, a ra­por­tat pentru 2022 o cifră de afaceri de 253,3 mil. lei (51,4 mil. euro), în creştere cu aproximativ 10% faţă de anul anterior, conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut anul trecut un profit net de peste 1,7 mil. lei (349.000 de euro), mai mare cu circa 20% faţă de anul precedent, când Eckerle Auto­motive a obţinut un câştig net de aproximativ 1,4 mil. lei (293.000 de euro), potrivit da­te­lor publice. Com­pania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 786 de anga­jaţi, arată datele de la Ministe­rul Finanţelor.

În fabricile Eckerle din Cluj şi Turda sunt asamblate componente pentru industria auto, precum dispozitivele pen­tru funcţii de confort (ri­di­ca­re geamuri, ştergătoare de parbriz), dispozitive pentru ac­ţio­nare şi manevra­bilitate (ABS, răcire) sau articole de ma­să (blocare uşă, valve de ventilaţie), potrivit unor informaţii fur­nizate anterior de companie. Cea mai mare parte a pro­ducţiei Eckerle Automotive este pentru Bosch, alţi clienţi fiind Brose şi Nidec.

Compania Eckerle Automotive, subsidiara locală a grupului german Eckerle, a fost înfiinţată în anul 2003 la Cluj-Napoca, cu principal domeniu de activitate fabrica­rea de echipamente electrice şi electronice pentru auto­ve­hicule şi pentru motoare de autovehicule.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments