20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURITransilvania Broker de Asigurare propune acţionarilor dividende de 10 mil. lei

Transilvania Broker de Asigurare propune acţionarilor dividende de 10 mil. lei

Transilvania Broker de Asigurare (simbol bursier TBK), unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări de pe piaţa locală, a convocat acţionarii în data de 26 aprilie pentru a le supune aprobării distribuirea unor dividende de 10 mil. lei, respectiv un dividend brut pe acţiune de 2 lei, conform convocatorului publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Propunerea pentru data plăţii este 15 iunie 2023, iar cea pentru data de înregistrare este 26 mai 2023, 25 mai fiind ex date. În raportul financiar anual preliminar, compania a anunţat un profit net de 11,6 mil. lei, în creştere cu 67,8% comparativ cu rezultatul net al anului anterior, la afaceri de 129,9 mil. lei, plus 31,4%.

Acţionarii vor vota şi situaţiile financiare anuale, raportul auditorului şi raportul al consiliului de administraţie, descărcarea de gestiune a CA-ului, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2023 şi raportul de remunerare a conducerii. Transilvania Broker de Asigurare are 99,3 mil. lei capitalizare, după ce acţiunile TBK s-au apreciat cu 12,5% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 1,4 mil. lei, arată datele BVB.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments