23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăIDEI DE AFACERILaboratorul Senneviille din Timişoara exportă prăjituri în Franţa, Germania şi Italia

Laboratorul Senneviille din Timişoara exportă prăjituri în Franţa, Germania şi Italia

Senneville, cu afaceri de aproape 3 milioane de euro în 2022, a început să exporte prăjituri în vestul Europei, acolo unde puterea de cumpărare este mai mare şi unde există comunităţi de români pe măsură, potrivit Ziarului Financiar.

”Exportăm prăjituri în ţări precum Germania, Austria sau Italia. Am început în de­cembrie 2022. În acest mo­ment, ne interesează doar Uniunea Europeană şi, în special, vestul Europei, pentru că puterea de cumpărare este mai mare şi acolo sunt cei mai mulţi români. În fiecare ţară sunt în jur de un milion de români, ceea ce mi se pare enorm. Este o piaţă foarte bună pentru noi. De altfel, în Franţa nu vor românii să consume numai mousse-uri şi croissante, ci vor şi prăjiturile copilăriei”, spune David Alb, proprietarul companiei, citat de ZF.

Senneviile a pornit iniţial ca o brutărie, iar David Alb a preluat afacerea de la bunicii săi în 2014, după ce a activat mai mulţi ani în domeniul vânzărilor. În prezent, com­pania are o fabrică în Timi­şoara şi mai multe magazine proprii, dar operează şi unele unităţi în franciză, spaţii unde vinde produse de cofetărie, patiserie şi brutărie, dezvoltate după reţete atât franţuzeşti, cât şi româneşti, adaptate la cerinţele consuma­torilor autohtoni.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments