22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURISchaeffler România spune DA echității de Ziua Internațională a Femeii

Schaeffler România spune DA echității de Ziua Internațională a Femeii

Schaeffler reunește peste 200 de locații in peste 50 de țări din întreaga lume, iar această poziționare globală aduce cu sine un grad ridicat de diversitate culturală. Lumea este multiculturală și la fel și echipa Schaeffler! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, echipa Schaeffler de la Brașov a celebrat realizările profesionale, sociale și economice ale femeilor, alăturându-se mișcării mondiale #EmbraceEquity. Astfel, doamne și domnișoare din companie și-au unit forțele, fiecare direct de la locul său de muncă, pentru a transmite un mesaj puternic: Schaeffler spune DA echității și egalității de șanse.

Setate ca și puncte strategice în Roadmap 2025, Diversitatea și Incluziunea (D&I) se află în centrul activităților la Schaeffler, prin crearea unui mediu de lucru echitabil, lipsit de prejudecăți, în care femeile și minoritățile au șanse egale și acces la beneficii. Munca în echipă, dincolo de granițele culturale și geografice, dincolo de barierele de gen, vârstă, religie, etc inspiră, motivează și conectează.

#EmbraceEquity la Schaeffler România

Luna martie este o lună dedicată femeilor de pretutindeni, iar în acest an doamnele și domnișoarele, dar și domnii din Schaeffler România au acceptat provocarea și s-au alăturat mișcării mondiale – #EmbraceEquity, o mișcare care îndrumă spre o lume diversă, echitabilă și incluzivă. O lume în care diferența este apreciată și celebrată. Printr-o mobilizare și implicare exemplară, doamnele și domnișoarele din companie, parte activă și directă din succesul Schaeffler de la Brașov, au transmis acest mesaj puternic, în cadrul unei sesiuni foto-video în care au ”îmbrățișat” echitatea.

În Schaeffler România, peste 1700 de doamne și domnișoare își aduc contribuția în mod constant la rezultatele de top ale companiei. Dintre acestea, aproximativ 1000 își desfășoară activitatea în mediul de producție și mai bine de 700 au o vechime de peste 10 ani în fabrică. Și la cel mai înalt nivel de conducere există reprezentare feminină, Schaeffler setându-și ca și obiectiv să ofere femeilor cât mai multe posibilități de a accesa funcții de conducere, cât și posibilități de a adera la arii de specialitate, considerate a fi mai degrabă, ”tipic masculine”.

Grupul Schaeffler – We pioneer motion


În calitate de furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile – de-a lungul întregului ciclu de viață. Compania de tehnologie produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 15.8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 83.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.800 de cereri de brevet în 2021, Schaeffler este a treia cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments