10.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALMagazinul online de telefoane şi gadgeturi DualStore a ajuns la vânzări de...

Magazinul online de telefoane şi gadgeturi DualStore a ajuns la vânzări de peste 2 milioane de euro

DualStore.ro, magazin online lansat în 2007 pe nişa de telefoane dual SIM, a ajuns la o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro (10 mil. lei) în ciuda condiţiilor grele de piaţă din ultimii ani. În 2021, cifra de afaceri înregistrată de StarMobileGsm, compania din Baia Mare sub umbrela căreia activează DualStore şi brandul propriu iSEN, s-a situat la 9,2 mil. lei, în creştere cu peste 40% comparativ cu 2020.

DualStore comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete şi biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brăţări fitness şi căşti audio.

De la o piaţă a telefoanelor dual sim aproape inexistentă în 2007, DualStore a reuşit să ajungă de la vânzări de 50.000 euro/an la peste 2.000.000 euro în prezent. În vara lui 2021, DualStore a lansat şi brandul său propriu, iSEN, sub care se regăsesc diferite produse: trotinete şi biciclete electrice, căşti audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto dvr şi alte gadget-uri. În plus, în septembrie 2022 compania a investit în dezvoltarea  aplicaţiei iSEN Mobility, care a fost finalizată în ianuarie 2023.

”Odată cu creşterea varietăţii de produse am atras tot mai mulţi clienţi, care ne apreciază pentru raportul calitate-preţ, seriozitate şi bineînţeles, inovaţie. În 2021 am lasnsat brandul nostru propriu, iSEN, iar în 2022 am început să dezvoltăm propria noastră aplicaţie, iSEN Mobility, dedicată trotinetelor electrice. Pe dualstore.ro suntem parteneri oficiali ai Ulefone, Blackview, Doogee, Oukitel, Amg, Bluedio şi dorim ca în 2023 să extindem aceste colaborări”, a spus Ioana Szentlaszloi, cofondatoarea DualStore şi iSEN.

Cele mai căutate categorii de produse de pe dualstore.ro sunt: telefoanele rezistente, trotinetele, ceasurile smart şi căştile audio. Iar brandurile cele mai căutate de clienţi sunt: Ulefone, iSEN, Xiaomi, Blackview, Doogee, Oukitel şi multe altele.

Având un service propriu cu o experienţă de 13 ani în domeniu, DualStore asigură garanţiile tuturor produselor comercializate pe dualstore.ro. În momentul de faţă, echipa dedicată brandurilor DualStore şi iSEN este formată din 9 persoane.

Planurile pentru 2023 includ schimbarea locaţiei depozitului, birourilor si a micii fabrici de asamblat biciclete electrice. Tot pentru 2023, compania are ca obiectiv diversificarea categoriilor de produse ale brandului propriu iSEN. În acest an vor fi lansate modele noi de trotinete şi biciclete, un smartphone marcă proprie şi brăţări fitness marca iSEN.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments